Vardagar och fredagsmys

Skön söndag

Kategori: Allmänt

Varför går helgen alltid så fort???

Dagen startade med Lovis dans. Leo fick följa med eftersom Christian skulle jobba. När jag skulle lämna Lovis kom det fruktade (och i ärlighetens namn ganska väntade) bakslaget med tårar och panik. Men eloge till de fantastiska tränarna, de tog verkligen bra hand om henne så hon pallade med att bita ihop. Jag och Leo fikade med Emelie under tiden.

Efter dansen åkte vi hem till Emelie, Niklas och Amanda och hängde. Lovis fick ge Amanda en present eftersom hon missade Amandas födelsedagskalas som var igår. En gravid barbiedocka, med avtagbar gravidmage så man själv kan ta ut en liten bebis som ligger inuti. Sen vrider man helt smidigt fram en ny, platt mage. Varför kan det inte fungera så på riktigt!?!

En snabb vända hem, med en alldeles för osund lunch (skärpning mamma Johanna!), sedan bar det av till Conny och Katta. Conny var tränare tillsammans med oss när vi tränade ett gäng gymnaster och han har liksom blivit lite som en brorsa för oss. Barnen diggar också honom och hans familj mycket.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att "Hål i väggen" ska börja. Leo är taggad till tusen. Snart dags att poppa popcorn.

Så här kul kommer Leo att ha det under den kommande timmen ;)

Känns nästan overkligt att jag ska till jobbet i morgon. men det blir ROLIGT!

Ha en mysig kväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: