Vardagar och fredagsmys

TYPISKT

Kategori: Inredning



Skrev ett aslångt inlägg och råkade komma åt en knapp så allt försvann. Suck. Jag som skulle blogga för första gången på flera dagar.... Well. Jag lovar ett bättre inlägg i morgon. Orkar liksom inte just nu.


Trycket ovan är gjort av Therese Sennerholt. Jag tänker hur den skulle hänga bra i min hall, som en första varning för de som kommer på besök liksom.


Jag har varit inne i en svacka. Det har liksom blivit en överdos av vardag. Trist men nu j..lar så vänder det. Sanna Lundell har skrivit i sin blogg att hon känner likadant. Skönt att man inte är ensam!


I kväll har jag suttit och lekt att jag har obegränsat med pengar och kollat möbler på nätet. Jag ska göra en liten inredningsserie till er. "Om Johanna hade massor med pengar!" ska den heta. I det första avsnittet så tar jag mig an Leos rum.
Jag är lite fucked up, har till och med gjort mappar för varje rum. Får akta mig så att jag inte går in för mycket i leken och börjar klicka hem saker.


Nu SOVA!
Godnatt

HUR GÅR DET FÖR MIN VÄN OCH RAMLADE LOPPAN VERKLIGEN?

Kategori: Allmänt

Jobbar hemma idag också. Känner mig fortfarande risig. Det blir ju inte bättre av att jag i natt fick dela säng med Loppan varpå hon lade beslag på MIN kudde och jag fick ligga på hennes MyLittlePony-kudde. Lovis kudde är typ platt och min nacke är nu stel.


Så, nu har jag fått beklaga mig lite.


Jag undrar så hur det går för min kära Marinette. Igår skulle de bege sig ut till flygplatsen och hoppas på det bästa. Eventuellt så skulle de få flyga till Sundsvall. Vi får se hur det går. Men jag hoppas verkligen att de får komma hem nu. En veckas extra semester är väl okej om man själv bestämmer sig för det, men när man inte har något val så måste det kännas jätte jobbigt.
Fatta om man inte har 80 00 kr och kan ta taxi hela vägen hem. Jag kanske ska ta min Aygo och ge mig ut på vägarna och sjutsa folk?


Lovis hävdar att hon ramlade ur sängen i natt. Ur vår säng alltså. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. OM det nu hade varit så, borde inte jag ha vaknat av dunsen då? Hmmmm kanske hon drömde att hon gjorde det. Eller? Det här gör mig aningens förvirrad.....


Jag har börjat läsa en blogg som är så rolig att jag skrattar som en galning och tvingar Christian att läsa (ja, han tycker också att den är rolig). Det är Sonja Abrahamsson som skriver på Mama. Jag rekommenderar den starkt om du vill ha ett gott skratt. Jag önskar att jag hade ett uns av denna kvinnas fantasi!


Nu ska jag sätta igång och jobba!

JAG VILL OCKSÅ HA ETT NUMMER-SMEKNAMN!

Kategori: Allmänt

Igår träffade jag Femman efter jobbet. Det var tamejsjuttsingen på tiden! Jag har saknat den där rackaren alltså. Sen kom jag att tänka på att det är ganska coolt att ha ett nummer-smeknamn. Femman, det är liksom coolt på något sätt. Men jag får inte Johanna till någon siffra hur jag än vänder och vrider på det.


Igår blev jag också med ny mobil. Det är nästan så att jag skäms. Jag känner mig som en syndare och kommer aldrig att kunna visa min nya mobil på jobbet. Men spela roll! Jag fick den ju i present......av 3.....när jag förlängde mitt abonnemang.....man kan ju nästan säga att jag inte hade något val........ Usch nu fick jag ont i magen igen... Ikväll ska det i alla fall joxas och fixas med den.


Annars är det faktiskt synd om mig idag, för jag är hängig. Dessutom så kan de inte nöja sig med en finalmatch i hockey så det blir inget Grey's Anatomy i kväll. Inte alls kul..... Det är faktiskt så synd om mig att jag var tvungen att köpa chips som jag ska äta på i kväll. Tröstäta....


Jag jobbade hemma idag så jag passade på att hämta Lovis tidigt. Hon fick bestämma tid själv och då bestämde hon 14. Så fick det bli och eftersom Lovis måste öka sin vikt lite så köpte jag fika till henne. Snäll och sympatisk som jag är så tog jag ju en sympati-bulle med Lovis. Jag kan ju inte låta henne sitta där själv liksom det vore ju inte okej.


Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att laga mat.

Kram så länge!

DESSA MÅNDAGAR

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och jobbar och kollar på Maria Montazami när hon drejar. Mycket intressant alltså.


I morse var jag jag med Lovis på 5 års-kontroll på BVC. Loppan har vuxit 10 cm på ett år! Lite oroväckande var det dock att hon inte ens gått upp 1 kg i vikt. Hon är en riktig liten spinkis min Loppa. Vi ska förmodligen väga henne igen snart för att se om kurvan vänder. Det kändes lite jobbigt att veta att hon är under viktkurvan, även om jag hade kunnat lista ut det redan innan. Men jag har redan jobbigt att få henne att äta ordentligt.


Lova har ju ett av mina hårband för att hålla byxorna uppe. Men hon rör sig mycket och är oftast pigg så det borde ju inte vara någon fara. Förutom i kväll, jag tror att vaccinsprutan gjorde henne lite hängig. Hoppas att hon sover bort det hängiga, annars kanske jag får ta med henne till jobbet en stund i morgon. 


Dagens sjuka samtalsämne på fikat var förövrigt hur en spindel smakar och hur mycket näring den innehåller. Helt sjukt, jag vet. Ändå kan jag inte riktigt släppa näringsfrågan...


Nej, nu ska jag avrunda och softa i soffan sista halvtimmen innan läggdags. Christian är och kollar hockey hos en kompis. Han kommer väl förmodligen att komma hem till en sovande jag.

ASKMOLN SUGER!

Kategori: Allmänt

Tycker så synd om Marinette och hennes familj som sitter fast i Egypten, långt ifrån hemma. Som det ser ut just nu så kommer de få åka buss hem på onsdag. Fatta att åka buss hem när man har två små barn med sig!


Leo är i alla fall grymt insatt i vad som händer på Island och berättar för alla som han träffar att "det minsann är ett askmoln från en vulkan som gör att inga flygplan kan landa eller lyfta för då typ kraschar dem. Men det var inte aska som gjorde så att Polens chef dog, det var bara en helt vanlig krasch. Sen är det ju stridspiloter som har åkt och undersökt askmolnet och det kan de ju göra för de är typ superhjältar och kan inte dö. Men Morris han sitter fast i Egypten." 


Det coolaste av allt är liksom att han liksom känner en som är drabbad (vilket typ alla verkar göra). 


Cecilia Blankens skrev ett inlägg om detta som jag håller med om. På samma gång som det är synd om alla som är drabbade likt Marinette och bara vill komma hem till sina nära och kära så är det fascinerande hur en sådan här sak kan påverka. Vi kanske, som Blankens säger, får lite annat perspektiv i och med detta.


Men en annan sak som Leo sa, och som jag tycker var väldigt förnuftig, var i fredags när vi satt i bilen och de pratade på nyheterna om de stängda flygplatserna. Då säger Leo:
"Mamma, varför berättar de inget om översvämningen som är på Island? Bara om stängda flygplatser, men inte att det kan bli en farlig översvämning."
Jag tycker att han är så klok min son. Så klok att jag nästan svämmar över av stolthet!  


Nu ska jag plocka fram och förbereda inför morgondagen. Ny vecka. Veckans motto får bli att ta allt med ro. Får se om det lyckas.

Trevlig afton!

60 TALS MAKE

Kategori: Allmänt


Så här kan det se ut när man är sminkad på äkta 60-tals vis. Tyvärr är detta taget när jag kom hem från uppvisningen och var något trött och sminket var väl inte heller i sin bästa form. Men jag lovade min kära Charlotte att jag skulle visa upp det. Jag får passa på att ge en offentlig tack till Sara som såg till att jag inte såg ut som en tjackhora (vilket jag gjorde de gånger jag själv försökte)!


En vacker dag, när jag gifter mig (och alla som känner oss vet att detta kan ske när som helst eller aldrig), då ska jag minsann anlita Sara för att göra mig lite vackrare. 


Lovis reaktion när hon träffade mig och såg min sminkning var "Oj!". Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det.


Hon var i alla fall en riktigt söt Pippi Långstrump! Men trött var hon efter allt ståhej.



Nu ska göra mig en kaffe. Typiskt nog gick solen i moln. Jag som hade hoppats på att kunna sitta ute på framsidan och lapa lite sol.

VÅRUPPVISNING OCH VÅRSTÄDNING

Kategori: Allmänt

Igår var det lite som förr i tiden. Jag spenderade hela dagen i Eriksdalshallen för våruppvisning. Temat för min del var 60-tal. Jag blev sminkad av en annan tränare, Sara, som är ett riktigt proffs. Dansen gick helt OK men jag satte inte piruetten på någon av föreställningarna och för en gammal elitgymnast så är det en sådan sak som svider lite extra.

Så här såg vi i alla fall ut



Jag är typ kär i tunikan som jag hade på mig. Den är helt underbar! Karins mamma gifte sig tydligen i den vilket gör det hela lite extra ballt. Kanske särskilt med tanke på att min mamma och pappa gifte sig i början av 90-talet med en (ursäkta mamma!!!) fruktansvärd skapelse.


På den andra föreställningen var det dags för Lovis att kliva in tillsammans med sina kompisar. De skötte sig ypperligt och jag var både stolt mamma och tränare. Lovis tyckte dessutom att det var kul att sitta kvar och titta på de stora tjejerna även om hon var lite besviken på att det var så få som hon kände med.

När hon kom hem var det första hon sa till Leo:
"Leo, Toft (vår gamla goding till gymnast) hade ny dräkt!"
Det var tydligen höjdpunkten på uppvisningen enligt Lovis.


Det känns lite konstigt att kolla på damtruppen nu när de flesta av våra gamla gymnaster har slutat och en massa nya har tillkommit. Man blir väldigt nostalgisk. Jag saknar mina tjejer väldigt mycket och vid sådana här tillfällen blir jag liksom påmind om det. Önskar att fler hade valt att fortsätta!


Nu ska jag snart hämta upp Leo på dansen för att sedan åka hem och fortsätta vårstädningen hemma. Suck, är det någonting som jag verkligen inte känner för just nu så är det detta:



Nej nu är det dags att hämta sonen.

Kram på er så länge!

MYSIGT SLUT PÅ VECKAN

Kategori: Allmänt

 

Jaha då var det fredag igen. Veckorna går fort och denna vecka är jag glad för det eftersom Christian var på konferens. På samma gång som det är slitigt att vara själv med barnen så är det skönt att man liksom har tagit sig igenom det med bravur. Jag kör en samanfattning av mitt mysiga veckoslut!

Onsdag

Satt hemma och jobbade sen åkte jag och barnen hem till syrran och hade en helmysig eftermiddag och hängde och gosade såklart massor med bebis. Hon är ju så ljuvligt söt lilla Vilma. Leo var helt salig när han höll i Vilma, han tyckte att det var väldigt mysigt och satt i nästan en kvart och njöt av sin lilla kusin. Jag fick nästan en tår i ögat. Passade på att fota som den paparazzi-fotograf jag är.





Torsdag

I torsdags var det ju jobb som vanligt, sen hem för att åka med Lovis och alla de andra små gymnasterna på träning. Det var träning inför uppvisningen som är i morgon och jag tycker att det gick väldigt bra. Duktiga små barn. Lova visade hur hon skulle skutta in och vinka till publiken för både pappsen och brorsan när hon kom hem.

Sen kom äntligen Christian hem så hela resten av kvällen satt vi bara uppkurade i soffan hela familjen, alla så nära Christian som möjligt så klart. Det är en av de bästa känslor som finns, att få träffa någon igen när man hunnit sakna den människan ordentligt. Mys på hög nivå!


Idag

Idag har jag jobbat och haft ett inspirerande möte med en tjej som jag verkligen beundrar. Hon är duktig, söt, trevlig och ödmjuk på samma gång och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne och hennes företag. Det är ju alltid kul att träffa inspirerande människor.

En annan som inspirerar mig massor är Charlotte som drog med mig och Sara på en Office 2010 kurs. Det var roligt och skönt att komma ifrån lite faktiskt. Det helt klart bästa med att gå kurs är ju all fika som det bjuds på. Mums filibabba alltså!!!

Väl hemma så käkade vi middag och begav oss ut på en promenad i den härliga kvällssolen. Ned till badplatsen, som vanligt, barnens favoritplats på hela Gällstaö. Min också faktiskt (när man får ha den för sig själv). utsikten från bryggan är magisk.






I morgon är det gympauppvisning i Eriksdalshallen. För min del blir det 60-tals brudar och Pippi barn. Ser, ärligt talat, inte fram emot det så mycket. Tycker att det är fruktansvärt jobbigt att göra framträdande när man vet att det finns så många man känner där och kollar. Klumpen i halsen växer. 

Nu måste jag gå och raka benen så jag inte ser ut som en grottmänniska istället för 60-tals tjej....

Hoppas att ni får en mysig kväll! 

AVSLAPPNAD

Kategori: Allmänt

Jag sitter här i min ensamhet och kommer på att jag är mer avslappnad än jag varit på länge. Härligt att inse en sådan sak. Det går åt rätt håll och jag hamnade i balans den här gången också liksom. Jag har, så länge jag kan minnas, haft perioder i mitt liv då jag kännt mig extra stressad och obekväm. Jag är faktiskt glad att jag hanterade det så bra denna gång. Inga katastroftårar eller magkatarr som gått över styr. Heja mig! Jag ska fira med chips framför TV'n. Synd bara att inte Christian är hemma och kan krama om mig. Jag saknar honom massor och det gör barnen också.


Idag läste jag för första gången Alex Schulmans pappablogg. Säga vad man vill om honom men jag gillar hans sätt att skriva. På sätt och vis gillar jag att han är rak och rättfram även om det går lite över styr ibland.
Det finns för mycket ytlighet, till och med i ens egen omgivning. Jag är trött på det och jag skiter i att vara perfekt. Det finns de som fokuserar så mycket på att hålla en fasad att de tappar sitt inre och sitt egentliga jag. Det är sorgligt men tyvärr tror jag att det är lätt att hamna i den fällan.


I morgon sitter jag hemma och jobbar sen ska jag och barnen åka hem till syrran och hänga med henne, Viggo och Vilma. Vilma ska hon heta. Det är fint tycker jag. Jag längtar efter att få hålla i henne och gosa med henne. 


I helgen gjorde vi ett inköp till Loppans rum, en matta. Jag tycker att den blev riktigt snygg och Loppan är väldigt nöjd med den.

   


Nu är det soffläge som gäller!
Kram

ENSAM MED BARNEN

Kategori: Allmänt

Idag åker Christian på konferens och kommer inte hem förrän på torsdag. Känns trist faktiskt. Men jag hoppas att han får det riktigt skojigt och att han får chansen att ta det lugnt och koppla bort. Det måste jag ju unna honom haha.


Själv sitter jag på jobbet och ska precis gå på lunch. Det har stirrats in i skärmen hela förmiddagen och först nu när jag släppte blicken från den så kände jag hur trött jag egentligen är. Men idag känns det bra att jobba. Jag är taggad.


Det var riktigt kul att komma ifrån och dansa lite igår kväll. Det var nog precis det jag behövde. På lördag är det uppvisning. Då ska jag vara 60 tals dressad och dansa fint inför publik. Läskigt!
Men jag kommer att ha VÄRSTA coola tunikan, äkta 60-tal, på mig. Ska knäppa en bild och lägga upp.


Nej, nu ska jag gå och äta. 

SJUKT OMOTIVERAD

Kategori: Allmänt

Ännu en helg har gått. Nu ska jag snart dammsuga sen åka på dans. Är sjukt omotiverad till båda. Som ett envist litet barn. Vill inte!

Idag har jag knappt fått slappa för mig själv någonting. Sen har jag tvingats vara med min blyga lilla mademoiselle på kalas. Jättegullig familj och de bor verkligen såååååå fint. De bor så fint att man själv blir bitter. Vi snackar strandtomt med panoramavy. Dessutom så hade de inte mindre än 2 av mina drömfåtöljer från Slettvoll. Och så har man en för blyg unge hängandes på sig. Herre jösses. Ja ni hör ju hur "synd" det är om mig. I-lands problem på hög nivå. Jag har varit odräglig sedan jag kom hem. Lite avundsjuka räcker tydligen för att jag ska go bananas. Stackars Christian!

Gårdagen var mysig. Det slutade med en spontan vinkväll hos Jenny-Marie och Markus. Mycket trevligt. Det är så skönt med oknussligt umgänge.

Nu rycker jag upp mig och går och dammsuger! Kanske återkommer i kväll.

EN SÅDAN LITEN SÖTNOS!

Kategori: Allmänt



Jag kan verkligen inte fatta att mina barn en gång har varit så här små!

Det här är i särklass en av de sötaste bebisar jag någonsin har sett. Min syster har äntligen fått sin lilla bebis och det är härligt att se henne lycklig. Bebis har inte fått något namn ännu.

Lovis var grymt intresserad av sin nya lilla kusin och ville ha henne i knät och klappa hela tiden. Leo och Viggo tyckte att det var roligare att leka inne på Viggos rum.


En mycket stolt kusin

Det är fascinerande att de är så där små när de föds. En minimänniska liksom. Den här lilla tjejen hade dessutom massor med hår. Skulle ha köpt hårspännen redan nu hihi.

11 ÅR TILLSAMMANS

Kategori: Allmänt




Vi firar årsdag idag! 11 år tillsammans med världens bästa kille. Christian är bäst helt enkelt och jag är så glad att han är min.


Nu ska vi strax åka iväg och fika lite. Tanken var att vi  skulle haft barnvakt och gett oss ut på egen hand men barnvakten fick i stället vara barnvakt åt en viss nybliven storebror. Men ingen fara på torpet. Det är tur att året har 365 dagar och så är det ju så härligt att jag är moster till en supersöt liten tjej som jag kan sniffa på och gosa med!


Kärlek helt enkelt!

EN SNABB BEBIS!

Kategori: Allmänt

Jag sitter hemma och är lite sådär gråtmild och rörd. Jag har nämligen blivit moster till en liten tjej. Äntligen. Det var en tjej som hade bråttom ut! Men allt har gått bra och jag har en stolt storebror hemma hos mig.


Kusinerna lämnade över storebrorspresenten, ett "Händige Manny"-pussel och nu har det byggts och byggts.


Och mitt i allt har ni mig, den gråtmilda mostern....

Innan bebis


Och så precis efter att ha fått reda på att man blivit storebror:


Skillnaden är enorm!


Nu ska jag plocka lite här hemma. Så skönt att ha en ledig dag!

NÄMEN USCH!

Kategori: Allmänt

Detta vansinne äger i detta nu rum på vår balkong. Och jag trodde att jag bodde i ett lugnt och tryggt område!

VA!?! ÄR DU HÄR OCH LÄSER!?!

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Marinan på tjejmiddag. Det var ett helt gäng med mammor från Gällstaö som samlades upp utan ett barn i sikte på den lokala restaurangen (ett ord som man aldrig vet hur man ska stava så ni får ursäkta mitt eventuella stavfel, idag orkar jag inte anstränga mig). Riktigt trevligt.

När vi satt där och pratade så sa både Jenny-Marie och Emma att de läst på min blogg och så fortsatte de prata vidare. Men jag liksom fastnade på att de läst bloggen. Jag får näsan panik när jag tänker på att det är någon som läser min blogg. Det är liksom skräckblandad förtjusning haha. Vem är ens intresserad av att få en inblick i mitt vimsiga lilla liv?


Igår var det event på jobbet och jag skulle dra lite kort information för deltagarna, ett 50-tal personer. Kul att man då vaknar på morgonen med en enorm finne i pannan, som en extra krydda på min målbrottsröst (ett resultat av några dagars heshet). Det gick bra i alla fall, jag klarade mig utan att gå upp i några oförutsedda falsettlägen med rösten. Kan ha hjälpt att jag drack 3 koppar te innan...


Idag sitter jag i alla fall hemma och jobbar. Mjukisarna är på, finnen i pannan blottad och barnen matade. Det finns påskägg fulla med godis hemma, får se hur länge jag kan hålla mig undan. Just nu lyssnar jag på MixMegapol och my god vad jag gillar Cecilia Blankens. Jag är lite kär rent av. 


Nu ska jag sätta på barnen anständiga kläder och bädda sängarna innan jag sätter igång med jobbet. 

PÅSK HAR DET JU VARIT OCKSÅ

Kategori: Allmänt

Vi kastades ju mer eller mindre in i påskhelgen eftersom vi kom hem på självaste påskafton. Frågan är om våra barn ens hade koll på att det var påsk?


Tur att vi har folk runt omkring oss som är noga med stämningen kring helger. Vi måste liksom bli bättre på det. Ja, påskkycklingar och sådant...


I lördags morse när vi kom upp så hade Coco dukat upp en påskdukning till frukost och så hade hon köpt en varsin chokladfigur till barnen. De blev jätteglada.


I söndags bjöd mamma och pappa på påskmiddag. De hade fixat och donat som vanligt och det var mysigt. Pappa hade gjort ledtrådar till alla barnen och gömt påskäggen. De blev verkligen glada när de hittade sina ägg och påskpresenter.

 

Det var kul att se hur glada barnen blev över sina påskpresenter även om de är ganska dåliga på att leta.

  

FIKADE PRECIS MED SYRRAN

Kategori: Allmänt

Usch vad mycket man har att göra när man har varit borta. Man vet inte riktigt var man ska börja. Tur att det är en kort vecka. Mjukstart är alltid bra.


Min syster och Viggo kom förbi och fikade en snabbis. Stackars syster. Den där bebisen verkar ha bosatt sig för gott inne i magen. 2 dagar över tiden hittills. Håller tummarna för att det blir snart.
Som grädde på moset så snubblade Viggo på en tröskel i söndags vilket resulterade i att han bucklade ett ben i foten. Barn har ju så mjukt skelett att istället för att gå av så böjer det sig liksom. Man gör ingenting åt sådant utan det ger med sig efter ett tag. Men gå på foten det kan han inte. Så han kör en hel varité av kryp- och hastekniker. Lite jobbigt för syrran dock. Man orkar ju inte kånka omkring på en unge när man är övergravid.

Så till min syster vill jag skicka en stor PUSS! Hon är grymt stark och har ett tålamod som jag verkligen beundrar.


Barnen är ute och leker. Tydligen så ska dem gå iväg och hämta Loppans kompis Filippa på dagis strax. Undra just om de har förankrat det med Filippas pappa eller om detta är någonting som de har kommit på själva. 


Nej nu måste jag jobba på lite. Barnen har stuckit med grannen till dagis så nu finns inte en enda ursäkt till att pausa haha.

På återseende! 

SISTA HELGDAGEN

Kategori: Allmänt



  

Paris är verkligen en sjukt härlig stad! Framför allt var det skönt att spendera tid med familjen långt bort från vardagen. Det behövde vi verkligen.

Vi hade däremot otur med vädret och att Lovis var lite småhängig hela veckan. Resan hem var inte den bästa eftersom Lovis inledde den 1,5 timme långa bussfärden mot flygplatsen med att kräkas ner sig. All hosta och slem gjorde liksom sitt. I övrigt gick det bra till slut även om det var lite stressande.

Eiffeltornet var vi vid men vi kunde inte åka upp eftersom det var kallt, blåsigt och regnigt. Varken vi eller barnen kände för att stå i kö ute i en timme för att åka upp och frysa. Leo var minst lika nöjd över att stå under det och tyckte att det var mäktigt ändå. Vi gick och satte oss på ett café i stället sedan tog vi metron till Les Halles som är ett stort inomhuscentrum i centrala Paris.




I och med att Lovis var lite off så fick vi göra många pauser så det blev mycket café-häng under hela resan. Men det kändes ändå bra. Vi vet ju att vi kommer att åka tillbaka till Paris eftersom vi har familj där. Middagarna spenderade vi hemma hos Coco i förorten. Det var verkligen mysigt att få spendera lite tid med henne och hennes familj också.



När det var dags att åka hem blev Leo jätteledsen och ville inte. Han grät floder och gav ifrån sig citat som "Jag kommer alltid minnas Paris" och när vi satt på planet och skulle lyfta så var det dags för tårar igen. Stackaren, vi fick lova att köpa "fransk frukost" när vi kom hem och då kändes det lite bättre.



Vi kom hem mitt i påskhelgen men den får jag berätta mer om i morgon, nu ska jag softa i soffan. I morgon är det jobba hemma som gäller.

Sov sött!