Vardagar och fredagsmys

Vi är laddade för födelsedag i morgon. " j...

Kategori: Allmänt

img_1024 (MMS)

Vi är laddade för födelsedag i morgon. " jag är närmare 10 år än 5 år" sa han själv och det känns helt sjukt men han har ju rätt!!!

DAGENS FACEBOOKSTATUS

Kategori: Allmänt



Imponerande att gå till gymmet överhuvudtaget tycker jag!

Mys!!!

Kategori: Allmänt

img_1006 (MMS)

Mys!!!

Klockan har passerat 9 och den här lilla t...

Kategori: Allmänt

img_1005 (MMS)

Klockan har passerat 9 och den här lilla tjejen verkar inte ha några som helst planer på att komma upp ännu...

Var är Christian när han behövs!? Här ska ...

Kategori: Allmänt

img_1003 (MMS)

Var är Christian när han behövs!? Här ska vi leka CSI och ta fingeravtryck på varandra men jag får inte upp den för*%#* flaskan med bläck! Christian kom hem!

Leo var gullig och valde smink som en av p...

Kategori: Allmänt

img_1002 (MMS)

Leo var gullig och valde smink som en av premierna när han sålde jultidningar. Idag gav han det till Lovis så vi har sminkat varandra. Min dotter såg ett tag ut som en amerikansk miniskönhetsdrottning! Nu ligger båda och sover i sina nya, självlysande pyjamaser. Mina gullungar!

Fick det här från Min älskling:  Vi sitter...

Kategori: Allmänt

img_0990 (MMS)

Fick det här från Min älskling:  Vi sitter på en takterrass i t-shirt och dricker öl. Så nice Puss. Men det går ju ingen nöd på oss heller!

BLOGGENS FÖRSTA TÄVLING!

Kategori: Allmänt

I morse passade jag på att mysa lite med Leo. Vi låg kvar under täcket och kollade YouTube på min mobil. Vi kollade in klipp från Never Ending Story, Den oändliga historien. Jag har köpt den i födelsedagspresent till Leo så jag ville spana om han verkade gilla den lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Han tycke att den verkade mycket bra. Han ska få en TV med inbyggd DVD till sitt rum så det blir ju perfa!


Lovis vill ha full kontroll på sin frisyr. Den senaste tiden har jag fått fota henne så att hon liksom kunnat godkänna den. Ofta vill hon lägga till lite smaklösa detaljer såsom röda rosetter osv. I min telefon finns nu en hårbok!


Då blir det ju väldigt passande att ha den första tävlingen någonsin på denna blogg. Jag har ju minsann sett att det är det bloggerskor har. De lottar ut saker till höger och vänster. I min tävling är priset en privat hårrådgivning med Lovis. Rösta på den frisyr du tycker är snyggast!

         
1. Flätbonanza         2. Knut                    3. Luggflätan

         
4. Tofs                    5. Stjärnspänne       6. Detaljer by Lovis 1

    
7. Tofs och fläta       8. BAD hair day...


Nu ska jag fortsätta jobba sen blir det mys med ungarna för hela slanten!

ÅNGESTLADDAT!

Kategori: Allmänt

Sitter här hemma med en stor knut i magen. I morgon åker Christian till Barcelona med sina kompisar och jag vet ju att jag kommer att sakna honom så innerligt. En hel helg utan honom. Vad ska jag då hitta på för att få tiden att gå snabbt? ÅNGEST!!!! Får tårar i ögonen bara jag tänker på att han ska åka. Jag hatar att vara sådan för jag vill ju egentligen bara att han ska ha roligt så klart...


Varför valde jag att inte göra planer för just denna helg?


Haha!

Kategori: Allmänt

img_0988 (MMS)

Haha!

MAN FÅR INTE SKRÄMMAS!!!

Kategori: Allmänt



Har precis jobbat klart för idag. Har ett stort event i morgon och det har så klart varit massor att göra inför det. Nu är i alla fall allt klart och jag är helt sut. Mitt huvud borde egentligen ligga på kudden nu.


Dessutom så är Christian i Småland och jobbar så det är ju fruktansärt tomt här hemma. Igår skrämde han ihjäl mig. Han åkte hemifrån vid 16 och när jag pratade med honom strax efter 21 så hann han bara säga att det var världens snöoväder och att de inte var framme ännu så bröts det. Efter det fick jag inte tag i honom på flera timmar och blev så klart livrädd att det hade hänt något. Men vid halv ett ringde han, det hade tydligen varit fel på någon mast så han hade fått sätta sig i bilen och åka en bra bit för att få mottagning och kunna ringa mig, han förstod att jag skulle vara orolig eftersom det bröts så tvärt. Han är världens bästa man som gör en sådan sak för att lugna sin lilla hispiga tant!


Idag fick jag ett fint litet pris på jobbet som månadens Real Star (vilket innebär typ månadens medarbetare) vilket kändes otroligt kul och lite generande på samma gång. Jag fick den där vinflaskan och det ska ju bli spännande att se hur BoomBoom smakar...




Världens sötaste barn genom mobillinsen i mörker. En liten hälsning från dem till sin pappa:
Kom hem pappa vi saknar dig! Och sluta skrämma mamma...


Nu måste jag verkligen gå och lägga mig så att jag inte ser ut som ett vrak i morgon!

Godnatt!

Äter korv och väntar på att pappa ska bli ...

Kategori: Allmänt

img_0947 (MMS)

Äter korv och väntar på att pappa ska bli klar i kassan på City Gross. Leos presenter och julklappar är härmed klara medan han själv är på kalas. Perfekt!

Jag och Loppan äter en sen lunch i bilen. ...

Kategori: Allmänt

img_0945 (MMS)

Jag och Loppan äter en sen lunch i bilen. Det gäller att få in henne på den hälsosamma banan tidigt!

NU RÄCKER DET!

Kategori: Allmänt

Det är så mycket nu att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Måste liksom klaga av mig lite. Vi har ett event på jobbet på tisdag och då är det klart att min uppkoppling hemma ska strula också som krydda på moset. Kan inte göra allt mitt jobb om jag inte kommer åt våra interna siter. Blä för det!


Idag har jag alltså suttit med näsan i datorn med avbrott för följande:


1. Utvecklingssamtal för Leo. Shit alltså vilken unge jag har!!!! Han får så mycket beröm och det går bra i skolan, han är en bra kompis, har lätt för att uttrycka sig och charmar alla med sin teater. Man kan nog inte bli mer stolt som mamma!


2. Gymnastik med Lovis och de andra galna 5-åringarna. Jag är helt slut!!!! Hur orkar de och vart får de all sin energi ifrån? Jösses.


Nu ska jag knoppa. I morgon är en lika busy dag som idag men då kommer jag INTE att sitta och jobba till 23 i alla fall för då kommer Rikard (som av Christian fått följande charmerande smeknamn: Rilleboy, Ricicard och Boysenbär) och Lisa med deras lilla Saga på middag hemma hos oss. Det ska bli väldigt mysigt att träffa dem!


Nu lägger jag ned verksamheten för idag!
Godnatt!

LUDDOR ELLER LUDDAR?

Kategori: Allmänt

Haha sitter hemma och jobbar och lyssnar till en mycket intressant diskussion 5-åringar emellan.


Ämnet: Ludde i plural


Vad skulle ni kalla det. Skulle ni:

1. göra som Filippa och säga Luddor
2. göra som Nellie och säga Luddar
3. eller göra som Lovis och säga Luddsar

GOD ONSDAG!

Kategori: Allmänt

Det var rackarns svårt att stiga upp ur sängen i morse. Jag är inte överens med mörkret som infinner sig på vintern. Nu har jag hur som helst landat på kontoret och sitter och väntar på att fiket ska öppna så att jag kan få mig en kaffe.


Igår kom vår beställning från det ena jultidningsförlaget. Då insåg jag vilket meck det är. Jag plockade ihop alla böcker i olika högar och skrev kostnad samt kontonummer på små lappar. Strukturerat inte sant. Idag blir det leverans till några, får se till att gå med Leo så det hamnar hos rätt personer.


Nu ska jag köra igång.

ORÄTTVIST....

Kategori: Allmänt



...att Lovis är snyggare i Bollywood kläder än vad jag är!


Bilden tog jag igår kväll när jag skulle utsätta mina fröknar för ett litet practical joke. Jag tror inte att de gick på det...


Denna skapelse ska jag alltså ha på mig när jag och showisarna ska ge oss på ett Bollywood nummer med lite hiphop krydda. När man skakar på rumpan i detta då rasslar det ska ni veta. När 10 tjejer skakar på rumpan med dessa kreationer så rasslar det 10 gånger så mycket! 


Jag har lovat Loppan att hon ska få ärva dem när jag har haft uppvisning. Det gjorde henne väldans glad.
"Du kan få låna den när du behöver den" sa hon till mig.


Funderar på om jag ska använda dem på nästa stora event med jobbet. Men det kanske blir lite over the top, kanske nöjer mig med endast toppen....

När kontoret är så här tomt, då är det dag...

Kategori: Allmänt

img_0933 (MMS)

När kontoret är så här tomt, då är det dags att gå hem!

DAGENS FACEBOOK-STATUS

Kategori: Allmänt

Första pris för dagens facebook status, eller kanske till och med veckans, går till min syster:



Jag skrattar gott för mig själv och glömmer för en stund bort skitvädret som är utanför.

Fördriver tiden med att skapa psykadeliska...

Kategori: Allmänt

img_0932 (MMS)

Fördriver tiden med att skapa psykadeliska inbjudningar till Leos kalas...

NÅGRA DETALJER JAG GILLAR...

Kategori: Allmänt



Barnens småfigurer har fått ta plats på badkarskanten.



Jeanskrokarna i badrummet har räddat Christian. Nu slipper han vika det plagg han använder varje dag. sen är ju jeans i olika kulörer snygga dessutom.



"Tomtens ögon" hänger i köket. Än så länge funkar det. Barnen sköter sig vid matbordet när jag påminner dem om att tomten ser allt. Lovis brukar svälja en stor klump och snegla på tavlan. Vänta bara tills de får se att det ser likadant ut på kakaoförpackningen...



Den fina lyktan som jag har fått av mamma hänger i vardagsrumsfönstret.

HAR JU HELT GLÖMT BORT...

Kategori: Allmänt

...att det är Fars dag idag...


Så typiskt mig. Nu måste jag och barnen åka iväg och köpa en liten present till deras underbara pappa som just nu befinner sig på en mässa och jobbar. Det känns som om jag inte har träffat honom någonting den här helgen! Saknar honom...


Just det han kom hem vid två så det var mitt emellan de två tiderna som jag gissade på. Jag vinner oavsett. Älskar att vinna!!!


Min pappa ska också få en liten present tänkte jag. Undrar vad jag ska hitta på?


I fredags var jag med pappa på Radiumhemmet. Det var dags för en förberedelse inför hans strålningsbehandling som sätter igång 6 december. Ända till slutet av januari kommer han att strålas. Han tar det bra min fina pappa och jag beundras av hans styrka. Nu är han dessutom gaddad, för att de ska kunna mäta in strålningen rätt så gör de små tatueringar på honom som de sedan använder laser för att mäta in så att strålningen kommer rätt. Det är däremot inga pinuppor de har tatuerat in bara prickar. Vi skämtade om det efteråt. Skönt att kunna skoja lite mitt i det allvarliga. Radiumhemmet är ju inte det trevligaste stället även om personalen verkar toppen. Det känns surealistiskt att se de människor som sitter där och veta att de har en av de hemskaste sjukdomar man kan råka ut för eller att höra att barn som behövs sövas under strålningsbehandlingen går före i kön. Jag ryser bara jag tänker på det.
Pappa var i alla fall väldigt noga med att jag skulle få ställa frågor och få information från sköterskan och det var väldigt skönt att få göra det faktiskt.


Nu ska jag sätta mig och planera kalas. Leo fyller år snart och ska såklart bjuda in sina kompisar för att fira honom.

TJEJKVÄLL OCH MYSLÖRDAG

Kategori: Allmänt



Igår hade vi en tjejkväll med dansgruppen hemma hos mig. Det där med att låna ut sitt hus var en bra deal, jag fick både vin, choklad och blommor. Inte illa!
Kvällen var väldigt trevlig och Christian blev lite förvånad då han kom hem och vi började prata om TV-spel. I vanliga fall om det hade pratats TV-spel hade han inte varit så tyst men när det var 8 st tjejer i rummet och han var ensam kille var han förvånansvärt tyst...
Hela kvällen hade jag kameran inom räckhåll ändå tog jag inga bilder. Fy skäms på mig!




I morse tog vi det lugnt, sedan åkte jag till Solna för att köpa present till min lillasyster. Vi skulle på kalas hos henne och jag hade klantligt nog (och kanske inte så förvånande för de som känner mig....) tagit fel på tiden. Hon ringde mig vid ett och frågade vad jag gjorde "Vi är på väg till Solna" svarade jag glatt varpå hon antydde att vi förmoligen skulle bli sena. Vi skulle tydligen vara där 14 och jag hade hela tiden trott 15. Min kvinnliga turboförmåga sattes igång och jag klarade nästan att vara ute på Färingsö klockan två. Kom kvart över. Känner mig som superwoman. Det var jättemysigt att hänga hos syrran och träffa båda mina syskon och deras familjer, och även mamma och pappa såklart! 


Christian är ute med lite gamla polare så jag och barnen åkte hem och har haft det mysigt hela kvällen. Många i vår ålder hade kallat detta för att vara på "herrklubb", själva säger vi att man ska ut med polarna.


Lovis spenderar mestadels av sin tid upp och ned. I kväll klagade hon på magont men tydligen gick det över om hon stod på huvudet.


Leo däremot gav svar på tal när jag bad honom göra en grej som jag sedan tog tillbaka.
"Taktik slår föräldrateori" sa han till mig. Vad mende han med det liksom?


Nu snarkar barnen ikapp inne i sovrummet och jag sitter här och slår vad med mig själv om när Christian ska rulla hem i natt. Den lite elaka Johanna misstänker att med tanke på den tidiga starten (klockan 16 liksom, snacka om vuxna småbarnsföräldrar!) och att det handlar om första gången på många år som hela det här gänget träffas så kanske hennes älskade sambo går all in lite för tidigt och ramlar in redan vid halv ett. Den snälla och omtänksamma Johanna tror att hennes sambo har så trevligt att han inte kommer hem förrän vid tre på natten och hon hoppas givetvis att han haft väldans roligt, hon liksom fnissar åt tanken på honom sittandes där med sina gamla kära vänner.
Nej ärligt talat så hoppas jag oavsett att han har skitkul för det är han värd.


Nu ska jag återgå till TV'n, inte ofta som det är bara den och jag liksom...


DEN ROLIGASTE BLOGGEN

Kategori: Allmänt

Jag är så glad att jag har hittat Ketchupmamman, det är verkligen en av de roligaste bloggar som jag någonsin har läst. Det är så skönt att det finns folk med lite humor.


Nu ska jag gå och ta mig en finkaffe här på jobbet.  


Finkaffe = kaffe från kafeterian
Fulkaffe = kaffe från automaten


Det är allt som du behöver veta om du ska jobba på Microsoft. Eller det kan ju vara bra att ha koll på lite mer än så, men nu har du den grundläggande informationen.


God morgon på dig!

TOLK?

Kategori: Allmänt



Loppan har skrivit. kan någon hjälpa mig att tolka det som står i fetstil!?!


"Hary Potter J.K Rowling" (så här långt hänger jag med, hon har skrivit av Harry Potter omslaget som låg på köksbordet "Harry Potter och Dödsrelikerna")


Sen kommer det obegripliga:
"DEONSDMARJOTÄNDARA"


När jag frågar henne vad det är hon har skrivit så ljudar hon varje bokstav och hänvisar till omslaget.
Resten förstår jag lätt som en plätt!


FAKDIS = faktiskt
JO FAKDI SANT DEN LÄSKIASTÄ BOKÄN = Jo det är faktiskt sant, det är den läskigaste boken.


Jag är tacksam för all tolkningshjälp!

SPÄNNING I VARDAGEN

Kategori: Allmänt

Saker jag gör för att få spänning i vardagen är tex att vänta in i det sista med att byta till vintedäck så att man får slira lite på vägen hem. Sen toppar man det med att nästan göra en praktvurpa i den hala trappan upp för garaget och sedan gå in för att jobba lite och skicka ett mail till en person som man råkar döpa om till lite fel namn. Underbart!

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER ÅR

Kategori: Allmänt



Idag fyller min fina lillasyster år. Som en ren händelse råkar hon vara världens bästa lillasyster. Jag önskar att jag kunde köpa allt i världen till henne och ge henne det i en fint inslagen födelsedagspresent.


Grattis älskade bästa lillasyster!!!!!

INREDNINGSSUG OCH MÅNDAGSKÄNSLA

Kategori: Allmänt



Jag har världens inredningssug just nu. Vill bara gå loss totalt hemma och fixa. Den här tapeten vill jag sätta i Loppans rum. Hon skulle behöva ett lite tuffare rum med mer plats för pyssel.
Det skulle nog kännas lite sorgligt att tapetsera över Lovis skotapet. Jag har till och med en exra rulle i en annan färg som jag tänkte klä in lådor med eller något. Men ibland måste man bita ihop. Allt för konsten liksom.


Vårt sovrum är nästa rum jag skulle vilja fixa. Jag vill få en lyxig känsla i det, som vi kan använda för att fly undan verkligheten ibland. Sen vill jag inte ha några ungar i sängen på natten men det är ju en helt annan femma.


I morse fick jag skrapa bilen som en galning. Det satt som berget liksom. Men det kändes helt okej då det på andra sidan om varje ruta jag skrapade dök upp ett glatt litet ansikte, eller två i vissa rutor. Men jag ska inte klaga. Min dag har flytit på bra hittills. Nu hoppas jag bara på att det inte ska vara någon som helst trafik på hemvägen och att det finns en minst lika snygg tröja som den jag ska reklamera att byta till. I kväll tänkte jag sedan vara duktig och träna lite. Jag och Christian kör efter boken "Träna en kvart om dagen" av Paolo Roberto. Den är riktigt bra, jag kan rekommendera den!


Nu ska jag återgå till jobbandet igen.


Ha en härlig dag allihopa!

Den här tjejen kan inte läsa men hon har g...

Kategori: Allmänt

img_0919 (MMS)

Den här tjejen kan inte läsa men hon har gett sig sjuttsingen på att hon ska klara Harry Potter som första bok! Hittills har hon ljudat en mening utan att överhuvudtaget förstå vad hon läste.

JAG SAKNAR OCKSÅ HUSET!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från dansträningen. Det var kul! Jag övar som bäst på att gå i sidled och på samma gång jucka med höfterna (det ska liksom se lite snyggt ut så jag har en lång väg kvar...) och ta upp armarna. Jag är inte bra på dert och håller på att dö när jag ser mig själv i spegeln. hur som helst så tänkte jag ge en eloge till min dansfröken Therese. Hon är duktig hon. Men hon gör så att jag får träningsvärk!


Idag var vi på kyrkogården och tände ett ljus för min fina mormor som finns i minneslunden där. Ekerö Kyrka är för övrigt en av de finaste kyrkogårdarna ever! Leo var dock lite besviken för han ville ju gå till en gravsten och inte en minneslund. I bilen på väg dit berättade vi att alla inte har gravar utan vissa vill att deras aska ska spridas och att man sedan ska minnas dem på annat vis. Leo sa att han hade sett sådana krukor på TV och om man öppnade dem så kommer det ut zoombies. Vi försökte förklara att det riktigt inte var så.
"Hur blir det aska av kroppen?" frågade Leo Christian sen när vi gick runt på kyrkogården. Christian försökte förklara så att det inte lät för makabert. När vi skulle åka hem så lovade vi Leo att vi skulle åka till en riktig grav någon helg. Det tyckte han var en bra idé, eller så vill han åka till en borg. Det är liksom vilket som.


Jag saknar verkligen min lilla mormor! Jag hade lyckan att växa upp med världens finaste mormor, Karin. Hon var liksom både tuff och mjuk på en gång. Hon var ofta hemma hos oss och jag minns hur jag brukade smyga in till henne på morgonen och krypa ned brevid henne i sängen. Det kändes fint att tända ett ljus för henne även om jag vet att hon hade tyckt att det räckte att jag tänkte på henne.


Jag saknar också vårt hus, både pappa och mina syskon blev lite nostalgiska när jag lade upp bilden. Ibland önskar jag att de fortfarande haft det kvar så vi kunde hålla koll på det. Jag blir ju inte glad när de har satt upp markiser som inte matchar över fönstrena, det skulle min mamma ALDRIG ha tillåtit!


Nu ska jag springa in i duschen sen ska jag lägga fram kläder till i morgon och sen ska jag dyka ned i Harry Potter boken som jag läser. Så spenderar jag och Christian våra lediga stunder, med näsorna i varsin Harry Potter bok. De är ju så sjukt bra!


Godnatt på er!  

LÖRDAGSMYS

Kategori: Allmänt



Idag har vår lugna helg rullat på i samma lugna tempo.


Vi åkte till Närlunda och prommenerade. När vi ändå var där fick barnen leka av sig på Leos skolgård och på en dagisgård i närheten. Solen sken och jag och Christian satt på en bänk och bara njöt.




Det här huset växte jag upp i. Det ligger i Närlunda, nära skolan och det ser exakt likadant ut nu som när mamma och pappa sålde det. Jag undrar hur det ser ut inuti. Det verkar som att det är en barnfamilj som bor där. Min lekstuga står kvar på tomten.


Sen promenerade vi tillbaka till centrum där vi ställt bilen, handlade och begav oss hem. Och sedan vi kom hem har vi slappat. Jag har börjat läsa Harry Potter igen, vilket känns lite roligt eftersom Leo är helt inne i det just nu. Han springer runt och viftar med sin trollstav och skriker "Expectus patroleum" (med engelskt uttal eftersom han sett filmen).

Att spendera dagen på detta sätt är verkligen helt olikt oss. Men det var ju välbehövligt och jag är så trött nu. Familjen ligger samlad i soffan och nu ska jag gå och göra dem sällskap igen. Vi kollar på Toy Story 2.


LEDIG DAG

Kategori: Allmänt



Det har verkligen varit skönt med en ledig dag. Jag behövde det och kunde faktiskt släppa jobbet helt vilket jag inte trodde att jag skulle kunna göra.


Vi tog en lugn morgon, bara hängde. Barnen målade, det verkar som att det är deras nya favoritsysselsättning. Det gillar ju jag också så jag blir glad när de sitter där i lugn och ro med varsin pensel i handen. Harmoni liksom.





Efter den lugna starten på dagen så begav vi oss in mot stan för att klippa Leo. Ni såg ju hur snygg han blev! Efter det träffade vi upp Frederic och Carro för en fika på vårt favvocafé Caesar.


Nu har vi haft en lugn kväll med mera måleri och Idol.


Lägger in lite bilder från igår och säger godnatt!


Efter

Kategori: Allmänt

img_0915 (MMS)

Efter

GOD MORGON

Kategori: Allmänt



Den här unge herren är född i Bromma, syns det? Nu ska vi strax bege oss in mot storstaden och klippa honom, så no more backslick a la Stureplan (vilket i och för sig är bättre än den nuvarande morgonfrisyren med ett tiotal Stig Helmer tofsar som sticker ut lite här och var). Att han gjorde den där minen samtidigt som jag tog kortet igår var en självklarhet, han har det ju i sig! Den här herren kommer nog att bli skådis när han blir stor!


Nu ska jag borsta tänderna sen ska vi bege oss mot bussen.


So long!

DET ÄR MYCKET NU...

Kategori: Allmänt



Ja, nu har jag varit frånvarande ett tag. Mycket stress har det varit och nu blir det några dagar med ren avkoppling. Välbehövlig sådan. Så, nog om det.


Vi var ju och hälsade på Linnea och Daniel och underbara lilla Ellen i deras villa i Enköping. De bor i ett jättefint hus på en jättefin tomt. Jag började till och med överväga att flytta till landet så fint var det. Nästan tur att det inte var sommar, då hade jag kanske gjort slag i saken. 
Fast å andra sidan... Bara när vi läste Linneas vägbeskrivning så började vi skratta för oss själva. Kör igenom en skog, sen över en massa åkrar tillls du kör igenom en bondgård (ja du läste rätt), sen över några åkrar till och förbi några fler bondgårdar och så genom en skog till och då är ni framme. Så här såg bilen ut:



Okej, nu var den ju inte så ren innan heller...


Sötnosen herself

Det var i alla fall en mysig helg och vi hade jättekul.


Veckan efter rullade på som vanligt. I helgen som var hade världens bästa Conny 50 års fest. Vi hade så kul! CG är världsmästare på att ordna och få folk att känna sig välkomna. Han är ju som vår extended family. När vi kom fram till hotellet så hade han skrivit kort till oss och låtit trycka våra namn på varsin fin handduk. Sen hade han arrangerat en 5-kamp. Efter det var det 7 rätters middag och sen stod en av pianisterna i Så ska det låta för underhållningen (och han var grym!!! Har däremot glömt bort vad han heter). Och så en hotellnatt med sovmorgon och bonustimme tack vare tidsomställningen på det. En riktigt härlig helg!


Denna vecka har det varit höstlov och jag har mestadels jobbat hemifrån och jobbat på att släppa ifrån mig all stress. Det är inte lätt! I morgon ska jag vara ledig!


Idag kom syrran förbi och hängde lite med sina sötnosar till kids. Lovis sminkade Viggo och han kände sig såååå fin.

 

Jag har tagit massor med fina bilder idag men uppladdningen är så längsam så jag får helt enkelt ladda upp dem i morgon istället. På min LEDIGA DAG!!!!!

Loppan har förflyttat sig in till vårt sov...

Kategori: Allmänt

img_0897 (MMS)

Loppan har förflyttat sig in till vårt sovrum och fortsätter att sova. Sötnosen!