Vardagar och fredagsmys

Intensiv helg

Kategori: Allmänt



Ja, så har nästan hela helgen gått. Tiden går så rackarns fort.

Vi är mitt inne i en väldigt intensiv period. Leo fyller år på tisdag så i fredags hade han sina kompisar hemma på grabbmiddag och nu väntar vi på att släktingarna ska komma på besök för att fira honom. På lördag är det sedan dags för det sista kalaset för våra vänner som har lite yngre barn. Men det är roligt med kalas!!!


Fredagen var det fullt ös. Det är ändå bra att hålla kalas en fredagskväll för då är barnen redan lite trötta efter veckan som gått. Helt klart en bra lösning rent taktiskt. Så har man ändå hela helgen framför sig.

Grabbkvällen blev riktigt lyckad och Leo var supernöjd. Vi bjöd på mat, korv- och kötbullespett, pasta och pizzabullar. Till det hade vi lite grönsaksstavar (eller rättare sagt mycket, alla barn gillar tydligen inte grönsaker lika mycket som min son) och blå dipp. Till efterrätt blev det glass med grädde, kolasås och strössel. Sen godisjakt på det. Alla barn fick säkert sockerchock när de kom hem haha.



Igår hade vi en lugn dag. Vi åkte en sväng till Vällingby för att handla lite presenter och julklappar. Sen blev det en lång och mysig fika hemma hos Steve, Madeleine och deras lilla tokiga Iris. Iris är världens gulligaste och det är fullt ös i henne.

Full av bus!

Sen bar det av hemåt för pizza och julpynt. I år är jag tokladdad för julen! Tycker att det var supermysigt att få upp adventsstjärnor och allt. Mysigt.

 

Idag var vi ute en sväng på vår underbart fina ö! Det är underbart att bo som vi gör, nära sjön och härlig natur. Tyvärr så utnyttjar vi det allt för sällan.



Nu är det kalasförberedelser som gäller!

Pizzabullar och ny matta!

Kategori: Allmänt



Idag kom äntligen min nya matta!!! Mamma var snäll och körde hem den till oss mitt på dagen så den låg där som en glad överaskningsrulle när jag kom hem. Yes, du har rätt (jag vet vad du tänker), jag rullade ut den det första jag gjorde. Hann precis få av mig skorna och jackan. Lovis var duktig och hjälpte mig. Hon gillar mattan massor, så mycket att hon låg och gjorde "snöänglar" i mattan sedan spenderade hon hela kvällen på just denna vackra matta. 

Ja, det blev verkligen så fint med mattan. Jag är väldigt nöjd! Kanske skulle jag också lägga mig på den och göra en liten ängel? Hmmm det är lockande....



Kvällen har annars gått åt till att förbereda Leos kalas som han ska ha i morgon. Ojojoj 10 galna grabbar i vårt hus. Lätt ångestladdat på samma gång som det blir kul.
Idag förberedde jag godispåsar och bakade pizzabullar. Pizzabullarna var goda, både jag och Christian har provat.

Vi har även planer på att färga pasta så att den blir blå (karamellfärg rules!!!). Så i morse var vi ju tvugna att prova den också. Leo fick ett glas blå fil till frulle. Snacka om blå sen!

Förutom att exprimentera med mat så har jag fått mina naglar fixade idag. Så nu är jag top of the line, om man tittar på händerna alltså.

Nu ska jag förbereda morgondagen. Sov gott mina vänner!

 

Att följa med mamma till jobbet

Kategori: Allmänt

I måndags var ju Lovis med mig på jobbet. Jag har verkligen hamnat på VÄRLDENS BÄSTA arbetsplats! Vi har till och med ett lekrum  fyllt med massor av kul så medan mamma sitter i ena änden av lekrummet och jobbar...



...kan Lovis hänga i rithörnan i andra änden...



...eller klä ut sig till en vacker prinsessa...

...och en massa mer roliga saker. Har man varit duktig, vilket är lätt i det här rummet, så får man äta på Burger King som ligger på andra sidan vägen. Och om det är så att solen skiner in i ögonen så löser man det enkelt genom att dra mössan ner över ögonen.



Jag önskar bara att alla mammor kunde få ha ett lekrum på sin arbetsplats. Det är guld värt!

God morgon gott folk!

Kategori: Allmänt

Jag har inte gått under jorden eller så. Jag har bara inte orkat blogga. Det får bli ett kompensationsinlägg sen...

Nu sitter jag på jobbet och ska snart köra igång. Fullt ös.

I måndags var Loppan med mig på jobbet. Det var mysigt. På eftermiddagen åkte vi hem och hade kalas för hennes docka Isabelle som fyllde 2 år. Jag var otrevlig och jobbade på kalaset men Lovis tyckte att det var okej. Isabelle är väldigt liten för sin ålder ska tilläggas. Men så har hon ju en ganska så liten mamma också...

Några nätter med dålig sömn har satt sina spår i mig. Jag säger det hela tiden, nu jäklar inleder vi "operation barnen sover i sin egen säng"!!! I natt hade vi, hör och häpna, one down and one to go. En vacker dag kommer man att få ha sin säng för sig själv, det är mitt nya mantra!!!

Nu är det dags att börja jobba!
Ha en härlig dag

Spontanfika och Wii sports

Kategori: Allmänt

Idag har vi bara tagit det lugnt. Sofia och Viggo kom in en stund på förmiddagen. Efter lunch åkte vi för att hämta min bil i stan. När vi ändå var i krokarna så mötte vi upp Frederic och Carro på ett fik. Alltid lika mysigt att träffa dem!!!

Resten av dagen fortsatte vi slappandet hemma. Efter middagen körde vi lite bowling på Wii. Barnen tyckte att det var superkul. Lovis är så söt för hon skriker YES! och håller upp armarna och gör segertecken med båda händerna när det går bra. Leo är något mer av en tävlingsmänniska så han blir lite frustrerad när det inte går som han vill. Undrar just vem han ärvt det av? Som tur är så spöade inte Lovis honom denna gång, annars hade  det blivit jobbigt...

 

Christian den j...keln spöade däremot mig. Men jag bjöd på den för den här gången, det är typ första gången det händer haha.

Lovis återupptäckte även sin smyckessamling och jag insåg att den är riktigt stor! Det var liksom svårt att hålla rensningsnerven i styr. Jag brukar rensa ut lite smycken och skänka tillbaka pärlorna till dagis. Recycling liksom. Det går verkligen i perioder det där producerandet av armband och halsband. Det värsta är att nu fick jag känslan av att hon kände sig laddad att producera lite mera...



Jag hittade lite bilder på kameran som min paparazzidotter tagit igår. De flesta var suddiga eller fotade i en lite väl konstnärlig vinkel men 3 guldkorn kunde jag i alla fall plocka ut. Ett som min älskade syster kommer att tycka mindre om. Ni kan ju roa er med att gissa vilket.




Nu ska jag plocka ihop lite grejer till i morgon. Dagis är stängt så Loppan ska följa med mig till jobbet. Det blir häng på Microsoft liksom.

Ha en mysig kväll!!!

Kram

Lööööördag

Kategori: Allmänt

Igår var vi hemma hos Rikard och Lisa på middag direkt efter jobbet. Jag skojar inte när jag säger att det är två av de finaste människor jag någonsin träffat. Båda två är liksom så ödmjuka och snälla rakt igenom så att man själv framstår som den birchigaste av bitchar. Nu väntar de dessutom sitt första barn vilket ju är supermysigt om man bortser att Lisa har mått urdåligt så här i början av graviditeten.



Idag var det dansuppvisning för Loppan. Först höll det på att gå käpprätt åt H. Lovis fick lite rampfeber och ville helst ha sin mamma med på scenen. Den urgulliga tränaren Clara tog tag i saken och höll sig nära Lovis hela tiden. Hon har varit guld värd genom hela terminen. Man måste ha tålamod med en liten loppa som Lovis, hon är väldigt blyg och osäker och det tar lång tid för henne att kliva ur sin komfortcirkel.

Uppvisningen gick hur som helst bra till slut. De var så rackarns söta allihop och jag satt och mindes hur jag höll på med dansträning på gympalägren och, hör och häpna, längtade tillbaka. Kanske kan jag få Leo att börja och bli instruktör i hans grupp? Hmmm det tåls att tänka på.



Lovis är riktigt duktig på att dansa. Jag ser talang och hoppas att hon tycker om det. Jag vill ju inte tvinga henne att dansa även om jag vill att hon ska välja just dans av alla sporter. Så jag var riktigt stolt och jag håller tummarna för att detta inte var den första och sista dansuppvisningen.

Medan Lova dansade så tog pappa med Leo på en tur tilll skogen. Leo tyckte att det var jättemysigt att få en morfar-dag och man märkte att pappa tyckte att det var mysigt att få rå om Leo också.

Mamma, Sofia och Viggo var också och kollade på uppvisningen. Efteråt åkte Viggo med oss hem och hade en mysig eftermiddag och kväll här. Christian sprang runt och busade massor med hela gänget. jag hade lånat pappas kamera så jag passade på att fota massor. 



Tanken var  att han skulle sova här men han blev lite väl övertrött och bangade ur när han insåg att han ju helst av allt ville vara med sin mamma. Men jag fick i alla fall lite tid med gullungen.

Mamma, pappa och Sofia bjöds in på en spontan middag här, en bra deal för oss eftersom de tog med mestadels av maten. Typiskt mig att få det att låta som att vi bjöd till när det var mamma som fixade allt. Det var i alla fall mysigt, som allltid!

Nu ska jag lägga mig i soffan och äta upp det lilla godis som finns kvar. 

Sov gott!  

Återigen dags för skryt

Kategori: Allmänt

Jag lever ihop med den bästa mannen i hela världshistorien!!! Så jag måste få skryta lite, så är det bara.

Idag när jag och Lovis kom hem efter gympan så möttes jag av en massa fina lappar. En på hallgolvet, en på min Mama-tidning, en på bänken i köket och en på spegeln i badrummet. På alla lappar stod det olika fina grejer.



Så himla fint gjort att jag nästan inte visste vart jag skulle ta vägen! Och mitt i allt så frågar Lovis om pappa har gjort så för att han är kär i mig.


Min mamma, syster och Viggo kom in och sa hej en snabbis. Viggo fick den där gröna mössan som jag beställde till Leo för ett tag sedan. Den såg inte klok ut på Leo men kolla vad söt Viggo blev i den!



Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon är det fredagsmyyyyys!!!

Sov sött

Så har ännu en dag gått...

Kategori: Allmänt

Har precis rundat av på jobbet. Ska bege mig till Kista och träffa Kristin, skojigt.


Man blir varm i själen när man får läsa detta:

"Saknar dig med och jag måste erkänna att jag ser till att få min dagliga Johanna-dos via bloggen"

Femman, du fina människa, jag saknar dig med och Microsoft är inte det samma utan dig. Nu har ju dessutom en viss annan herre slutat på IT så det skule vara fritt fram för dig att härja här...


Jag har glömt att berätta vilken tur jag har. Jag har fått ett parkeringstillstånd till det "fina" garaget på jobbet. Nu slipper jag gå utomhus för att komma till bilen. Vardagslyx kallas det!

Stor kram på er!!!

På jobbet

Kategori: Allmänt

Det är så svårt att gå upp på morgonen!!! Jag vill att natten aldrig ska ta slut.


Ville bara beklaga mig lite. Nu ska jag börja jobba. Sen blir det fika med Kristin.


Ha en toppendag!

Barn-engelska och koffeinfritt kaffe

Kategori: Allmänt



Är så trött och sliten nu!

Har precis tagit mig en koffeinfri latte men jag borde ha tagit en vanlig.

Leo skulle hjälpa mig att göra kaffet (vi har en Nespresso maskin så han kan göra kaffe själv till mig, ett mycket smart drag att köpa den där maskinen för övrigt) och då skulle han fråga mig på engelska om jag hade ett glas. Det lät ungefär så här:

"Mam, haur du ett glauus till lattén?"

Jag kunde inte hålla mig för skratt men snäll som jag är så berättade jag hur man säger på engelska, så räckte jag fram glaset.

"Tauck" säger han då. Full i skratt inser jag att vi skulle kunna hålla på med denna engelskalektion hur länge som helst utan att det skulle leda så mycket längre. Han skrattade i alla fall åt sig själv också när jag berättade att så säger man inte. Skönt att han har lite självdistans min fina kille.



Lovis hade man inte kunnat säga så till utan då hade man fått lov hålla sig och skratta inombords. Hon är en riktig dramaqueen.


Lovis har precis somnat i vår säng när hon lyssnade på Ipod och kollade Simpsons. Hon har liksom insett att hon inte förstår vad de säger så hon kan lika gärna lyssna på musik samtidigt som hon kollar. Snack om att kvinnors förmåga att multi-taska börjar tidigt. Nu ligger hon där och sover med musik i öronen.




Kram på er!

Lunchinlägg

Kategori: Inredning

Nu har jag precis käkat och ska snart dra igång med jobbandet igen. Det är full ös som gäller nu. Dagarna går fort i alla fall. Det gråa trista vädret märker jag knappt av. Jag är liksom fast i jobb-bubblan.


Just nu är jag tokinspirerad och vill bara inreda och inspireras av inredning! Dessa bilder hittade jag på Day by Birger et Mikkelsen igår. Fantastiskt inspirerande, den där känslan vill jag fånga i vårt sovrum (som verkligen är i behov av en makeover!).



Igår köpte jag nya numret av Recidence så i kväll blir det soffläge med inredningsdrömmar. Kanske blir en sväng till Länna möbler i helgen för att suga in lite mer inspiration.

Så, skit i det gråa vädret och dröm dig bort i dina tankar istället!



Systermys

Kategori: Allmänt



Det mysigaste med att jobba hemma med sjukt barn är att man får gos mitt i arbetsdagen.

På eftermiddagen åkte jag och Leo hem till Sofia och Viggo för att hämta Lovis. Vi passade på att fika lite rester från kalaset. Det är mysigt att kusinerna har så roligt ihop fast de är i helt olika åldrar.

Sen tycker ju jag att det är supermysigt att umgås med syrran. Jag har världens finaste syster!




Seg i starten

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och jobbar idag men är ovanligt segstartad efter ytterligare en natt med dålig sömn. Detta på grund av två sängkamrater, då går ingen av dessa under namnet Christian. Suck! Vi måste komma ur detta nattvandrande men just nu har jag inte orken att ta itu med saken. I natt blir det andra bullar...


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe (den andra för denna morgon, denna gång med högre intensitet) och sedan bli den produktivaste kvinna man någonsin skådat!


Jag har för övrigt bestämt mig för att jag ska gå mot strömmen och älska måndagar men en grådassig och trött dag som denna är det inte lätt minsann.


Hoppas att ni får den bästa tänkbara starten på veckan!

Födelsedagskalas

Kategori: Allmänt



Idag var det sista söndagen som inleddes med dans på ett tag. Vi får se om det fortsätter vara dans på söndagar nästa termin. Nästa helg är det uppvisning och avslutning. Ska bli kul att se småtjejerna dansa. Vi har ju inte fått se någonting.

Sen var vi på kalas hos syrran som fyllde år i måndags. Som vanligt så var det fullt med hembakat, hon är en riktig husmor min syster! På ett bra sätt!

Leo är fortfarande febrig så han fick stanna hemma med Christian. Lovis ville inte åka hem från Sofia så det slutade med löfte om att Sofia hämtar henne på  dagis i morgon. Det är roligt med min syskonskara eftersom vi alla fick barn ungefär en gång per år inom loppet av 6 år. Och nu står ju syster på tur med en till liten.

Hon börjar få en riktigt fint putande mage. Ultraljudsbilderna satt på kylskåpet som ett härligt bevis på att det faktiskt är en liten busunge där inne. Och Viggo är laddad att bli storebror. Idag satte han sin byggarhjälm på magen och berättade att han hade en bebis i magen.

Sedan åkte vi hem och så kom Conny hem till oss på besök. Barnen blev jätteglada (vi med förståss), framförallt Lovis.

I morgon blir det jobb hemma med Leo.

Ha en mysig söndag-kväll!

Residence

Kategori: Allmänt

Just det! Måste bara säga att detta är det snyggaste omslag jag NÅGONSIN har sett på en inredningstidning!!!


Jag bara MÅSTE köpa den. Det kommer att se så fint ut när den ligger på soffbordet. Och jag känner på mig att den kommer att vara riktigt inspirerande!

 

Det kan komma att bli en tripp till Ica i morgon. Jag fick ju trots allt avstå från den fina Jimmy Choo-väskan...

Nu ska jag gå och lägga mig!

Godnatt och sov gott!

Jimmy Choo for H&M

Kategori: Allmänt

Synd att man inte hade tillräckligt med pengar för att vässa armbågarna och försöka komma över ett examplar av denna underbara väska när H&M släppte sin Jimmy Choo kollektion!

Den är väldigt fin. Men jag får nöja mig med att drömma. Detta tyckte jag bäst om ur kollektionen:

Allt är svart, föga förvånande. Jag är värsta fegisen när det gäller kläder i färg. Vet inte riktigt varför men jag trivs bäst i lite mörkare färger.

Till er som kom över någonting som passade er fint ur Jimmy Choo-kollektionen (jag är ganska säker på att Marinette, proffs-shopparen, lyckades) så vill jag passa på att gratulera.

Nu ska jag surfa vidare.

Ha en mysig kväll!

Kram

Målarverkstad

Kategori: Allmänt

Det blir ingen fest för mig och Christian i kväll. Men Leo mår i alla fall lite bättre idag, han har ätit (och behållt det i magen). Febern är kvar men han orkar sitta och prata. Det är ett stort framsteg från gårdagen.

Idag har vi suttit och målat lite. Jag har målat en gammal lampfot i ek svart. Vi ska ha den i hallen är tanken. Leo och Lovis har målat varsin tavla. Det blir lite kladdigare när en 4-åring målar kan man ju säga.


 

Nu ska jag snart åka iväg och hämta kaffe på posten (eller ICA rättare sagt). Ska svängs förbi mamma också och kolla på mattor. Vi ska köpa heltäckningsmatta till sovrummet och matta till vardagsrummet.

Detta betyder alltså att jag måste krypa ur pyjamasbyxorna. Jobbigt...

Kram på er

  

Stackars liten!

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Jag fick åka hem och hämta Leo redan efter lunch eftersom han var hängig. Stackars min lilla fina kille. Jättehängig ligger han i soffan på fritids och vilar. När vi kom hem så kräktes han dessutom. Nu ligger han i vår säng och tittar på TV och är helt slut. Jag vet inte om det är maginfluensa eller en biverkning på vaccinet. Leo vaccinerades nämligen igår morse.

Det finns ju inget jobbigare än när ens barn är så sjuk att han knappt orkar prata. Han bara ligger och är så hjälplös och ynklig, stackars Leo. Och jag är sådär jobbigt hönsig och går och tittar till honom hela tiden, frågar hur han mår osv.

Som grädde på moset så skulle ju jag och Christian ha åkt på 30 års fest i morgon. Barnvakt och allt, men det ser inte särskilt ljust ut. Det är ju viktigare att ta hand om min lilla prins.

Jag vet inte hur det är med er men jag blir sjukt stressad när mina barn kräks och är superhängiga. Man känner sig liksom så otillräcklig på samma gång som man måste hålla sig lugn och stabil för den lillas skull. Jobbigt.

Nu ska jag gå och ta en dusch innan det är dags för Idol.

Ha en mysig fredagskväll!

Heta kallingar

Kategori: Allmänt

Så här ser de ut!

I'm back!

Kategori: Allmänt

Nu trodde ni att jag hade gått under jorden va!? Men det har jag inte. Å andra sidan så går jag på knä just nu för jag har massor att göra och dagarna bara springer iväg. Så kanske det är för alla just nu men under de senaste dagarna har jag valt att vara lite muggig och tycka synd om mig själv lite.

Här är en snabb recap över höjdpunkterna sedan mitt senaste inlägg.

Fredag

Lovis skrev sitt första kärleksbrev, "Lovis är kär i Hugo Wörding", och sprang hem till Hugo som är Leos kompis och lämnade det sirekt efter dagis. Lite pinsamt tyckte nog Hugo, väldigt gulligt tyckte Hugos mamma Ulrika. Hugo hängde med hem för att leka med Leo (som inte alls var intresserad av att följa med och lämna något löjligt kärleksbrev).



När vi kom hem till oss sprang Lovis och bytte om till klänning och borstade håret. Sedan hängde hon i dörröppningen till Leos rum trånande efter Hugo.

Om hon är sådan nu, hur kommer hon då bli när hon är fjortis!?

På kvällen kom mina fina föräldrar och min älskade syster med familj och käkade middag med oss och hade lite härligt fredagshäng. Det var riktigt nice och klackarna i taket för att Oscar faktiskt gillade min efterrätt.

Lördag

Vilken jäkla slappardag!!! Första halvan av dagen spenderade vi i Leos rum med näsorna i legolådan. Jag sorterade medan Christian byggde, som vanligt. Lovis och Leo ägnade mest tid åt att smågnabba och leka om vartannat.

På kvällen åkte vi hem till våra vänner och fd grannar Maria och Tobbe. Det blev en supertrevlig kväll.

Söndag

Morgonen inleddes med Fars Dag frukost. Mysigt!

Sen bar det som vanligt iväg till dansen. Nu är det bara en söndagmorgon kvar, sen blir det Christian som får köra bil på lördagkvällarna i några veckor framöver haha.

Efter dansen stack jag och Lovis till Solna för att välja ut en Fars Dag present till världens bästa Christian. Lovis valde de fulaste kalsongerna i världshistorien. Blå och vitrandiga tanga med ett ankare på rumpan! Jag höll på att skratta ihjäl mig. Självklart var han också tvungen att sätta på sig dem efter att ha duschat senare på dagen, man vill ju inte göra en viss liten blondin besviken. Något foto får jag dessvärre inte ta på min älskling i YMCA kallingar. En vacker dag (om de någonsin åker på igen) så kommer jag smyga mig på likt en paparazzi...

På kvällen kom vi på en rolig lek medan barnen satt i badkaret. Tänk vad kul två föräldrar kan ha med en massa Pokémon och HelloKitty figurer och en studsboll. Ja, barnen tyckte förståss att det var kul de med.

 Tisdag

Igår hade jag det roligaste jobbmötet i hela mitt liv! Jag och min kära chef Charlotte var alldeles till oss av förtjusning och ville typ high-five:a efteråt. Skitkul när allt slit liksom belönar sig och folk tänker i samma bana som en själv. Jag älskar verkligen mitt jobb just nu och det är så härligt att få känna så (mina tidigare jobberfarenheter är helt andra, men det är historia nu)!

Onsdag

Hämtade barnen idag. Så skönt att komma hem lite tidigare. Köpte lussekatter till oss från Ica. Nja de var sådär. De får max en trea. Preem däremot där har ni en fyra!

Sen var det som det alltid är hemma hos oss, det droppar in unge efter unge och den eftermiddag som man hade tänkt skulle vara lugn och harmonisk förvandlas till livlig och kaotisk. Men jag gillar det!


Japp det var väl det. Nu ska jag springa och se världens bästa program (dagens sällskap: ett glas vin och OLW salta skruvar)

Puss på er och tack för att ni bryr er och läser min blogg (om ni nu gör det)!

Vaccinerad

Kategori: Allmänt

Igår fick jag återigen bevis på att jag har världens i särklass BÄSTA mamma!!! Inte nog med att hon hämtade mina barn tidigt och tog dem till leklandet och Mc Donald's, när hon väntade hemma hos oss medan hennes städerska städade hos henne på förmiddagen så passade hon på att städa hema hos mig! Hon är så jäkla gullig. Älskar dig mamma!!!


Har suttit hemma och jobbat idag. Jag får massor gjort när jag sitter hemma. Man har ju liksom ingenting som stör en. Här är de, enligt mig, största fördelarna med att jobba hemma:



1. Man får vara ensam hemma. Tyst och skönt. Förutsatt att man inte jobbar hemma för att barnen är sjuka eller lediga. I sådana fall får vi bortse från punkt 1.



2. Mycket gott kaffe. Jag ÄLSKAR Nespresso!



3. Raggisar på fötterna och myskläder! Inga höga klackar så långt ögat kan nå.


Men anledningen till att jag jobbade hemma var att jag skulle göra slag i saken och vaccinera mig och Lovis mot svininfluensan. Öppen mottaning på BVC. Det öppnade 13.

Min tanke: Är vi där halv, så hamnar vi först i eventuell kö och det är bara att glida in, få en spruta och sedan tillbaka hem och jobba.

Resultat: Vi kom 20 i. Plats nummer 19 i kön. Hmmm fler än jag tyckte att det var en bra idé att vara där i god tid. Hrm. Och det var gott om folk. Träffade bl a Emelie och Amanda där som höll oss sällskap.

Nu är vi båda i vilket fall som helst vaccinerade första dosen. Nästa dos om 3 veckor och då ska jag ta mej fasiken sitta på BVC en timme innan! Med datorn i knät!



Lovis var så duktig så hon fick julmust och kakor när vi kom hem. Jag var också duktig så jag belönade mig själv också. Ballerina pepparkaka är ju som sagt vääääldigt gott...


Nu ska jag vika en hög med tvätt. Kul...verkligen...

Kram på er!


Syster yster

Kategori: Allmänt

Ni som känner min syster och inte vill veta vad det är för krabat som lever rövare i hennes mage, sluta läs nu!

Fick följande sms från min fina syster idag:
"Lilla bus har en mus, hahaha"

Yeeeeeeeey det är en liten flicka som moster ska skämma bort.

Var inne på H&M en sväng på lunchen och det var sååååå lockande att köpa ett litet gulligt tjejplagg. Så mysigt att få gosa bebis. Sofia kommer inte att få en lugn stund, det blir många mosterbesök.

Men lillasyster, nu måste du ha en hel del kläder som drar över magen blinkblink.

Nu ska jag jobba klart. Fy för mig, blogga på arbetstid!

Kram

Ge mig en dubbelnatt snälla!!!

Kategori: Allmänt

Jag är så trött att ögonen nästan går i kors. Men jag har faktiskt varit duktig och tränat precis. All cred till mig alltså.  Men jag ska ge er en snabb uppdatering eftersom jag har varit en dålig bloggerska och inte hållt er uppdaterade på några dagar.


Söndag

Vi inledde morgonen och förmiddagen med att bli bjudna på brunch hos våra fina vänner Frederic och Carro. Det var sååååå gott och lyxigt. Jag upptäckte återigen hur hårfin skillnad det är mellan en viss vuxen man och ett barn när Christian gick loss på Fredriks I-phone och dess mycket hrm nödvändiga applikationer.

Resten av dagen var lugn och skön. Det behövde vi verkligen. Vi fikade årets första lussekatter. Tidigt, jag vet, men jag älskar de rackarna och de gäller att passa på så fort de finns att få tag på.



Har ni förresten smakat de nya Ballerina kakorna? Ballerina Pepparkaka. De är så goda att de är kvalificerade att ligga brevid lussebullarna. Lussebullarna från CityGross för 3 toasts (av 5).

Lovis ville också visa att hon kan göra en pistol med kroppen. Kommer hon att bli en konstnär som har sådana där konstiga utställningar som ingen förstår sig på när hon blir stor kanske? I bland undrar jag.



Hur gör man då som en förälder till en sådan konstnär, ska man låtsas att man förstår konsten bara för att det är ens barn? Fast den här pistolen är så söt så den skulle snarare kunna stoppa alla krig i hela världen bara genom att vara en pistol. Förena hela världen i ren "å-vilken-söt-liten-pistol-anda".

Sen så hann jag ju måla en tavla som min kära chef beställt (men hon var tvungen att lova att hon inte skulle ha den på jobbet, man vet aldrig med henne). Hon ville ha det mönstret som jag brukar göra på de större tavlorna på en liten tavla. Lite klurigt. Men hon blev nöjd.


Måndag

Igår var en sjukt tråkig dag för jag bara jobbade och jobbade. Satt ända till klockan 20.30. Under tiden så hade resten av min familj så här mysigt:

 

Riktigt orättvist.

Nu är det riktig vardag. Jag har inget roligt att berätta om idag heller. Fick träffa mina föräldrar en liten stund när de kom över och  åt middag tillsammans med mig och det är ju alltid mysigt.

Nu ska jag åka och hämta Christian i Ekerö Centrum. Han har varit på After Work.

Ta hand om er!