Vardagar och fredagsmys

Piprensare och garn är bäst! Nu har alla g...

Kategori: Allmänt

img_0303 (MMS)

Piprensare och garn är bäst! Nu har alla gosedjur fått koppel och sitter säkert i vardagsrummet.

Varför använda stol när man kan sitta på b...

Kategori: Allmänt

img_0287 (MMS)

Varför använda stol när man kan sitta på bordet?

Ibland är det gott att leva!

Kategori: Allmänt

img_0279 (MMS)

Ibland är det gott att leva!

Skulle hämta på dagis men jag hittade inte...

Kategori: Allmänt

img_0278 (MMS)

Skulle hämta på dagis men jag hittade inte Lova så jag tog med den här katten hem.

ALLA VI SOM ÄLSKAR TOPSHOP KLAPPAR NU

Kategori: Allmänt

Klapp klapp


Det blev en skrivbordslunch idag. Och medan jag stoppar i mig en geggig skagenmacka vad passar inte bättre än att spana på vad TopShop har att erbjuda. Jag spanar på gummistövlar och de har ett par coola leopardmönstrade som jag funderar på att köpa.
Jag hade plan på att investera i ett par Hunter-stövlar men när man hittar ett par härligt mönstrade så kan ma ninte låta bli. De är säkerligen billigare dessutom!


Dessutom så älskar jag TopShop! De har massor med fina grejer. Kan någon bara ge mig stålar och låta mig gå totalt mad där!?! Snälla....När man ser dessa kläder så längtar man nästan efter höst. Men bara nästan.


Nu jobb.

VILKEN ÅNGEST....

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag på riktigt och jag lämnade 2 deppiga ungar på dagis och fritids i morse.

Leo hade givit upp hoppet helt om att det någonsin skulle bli lov igen och tänkte bara på den enda nackdelen med att gå i skolan: läxor. Detta gjorde att han i morse satt och deppgrinade i vardagsrummet. Men vi fick honom på rätt köl igen och jag tror att han har haft en toppendag.

Lovis kom till dagis i tron att hon skulle träffa sin bästa polare Oskar men nederlaget var självklart när vi kom dit och Oskar inte var där, inte någon av hennes ordinarie fröknar heller. Det slutade med att jag fick lämna henne gråtandes. Som tur var fanns fina fröken Lisa som haft både Lovis och Leo tidigare så hon tog hand om min lilla Loppan.

Det var i alla fall inledningen på min absoluta måndag. Det kan liksom inte bli mer måndag än så. Därmed konstaterar jag att den här veckan kan bara bli bättre... Och det är ju skönt att veta trots allt.

Vi är i Vällingby och spanar lite...

Kategori: Allmänt

img_0272 (MMS)

Vi är i Vällingby och spanar lite...

GOD MORGON

Kategori: AllmäntJag börjar sakta men säkert att hitta viljan att blogga igen. Loppan hjälper mig med sina knasiga påhitt. Hon är inne i en riktig busperiod.


Denna vecka har jag suttit hemma och jobbat med undantag för ett litet gästspel på kontoret i onsdags. Det var trevligt att träffa kollegorna efter 5 veckor. Annars har jag haft riktigt svårt att komma igång. Jag har därför kört en riktig inskolningsvecka med lugna dagar. Det är som att jag har fått en efter-semestern-chock. Jag är så trött ända in i själen.


Semestern har varit underbar, jag ska dela med mig mer bilder från den sen, när jag inte jobbar.


Det som inte är så roligt är att min pappa har fått prostatacancer. Som tur är så är detta en av de mildare cancerformerna men det gör mig ändå ledsen och orolig. Ibland är det svårt att hålla hemska tankar borta. 

Det är så sjukt orättvist att en person (och hans familj) drabbas av så mycket skit medans andra har hälsan men istället inte lever sina liv fullt ut eller förstör dem på andra sätt. Det gör mig så arg!

Hur behandlingen kommer att ske får vi reda på i slutet av månaden. Men jag tror att det kommer att gå bra. Min pappa är starkast i världen! Han är så grym som har klarat sig igenom så mycket skit och mamma är världens bästa stöd åt honom. Mina föräldrar äger!


Nu ska jag återgå till jobbet. Barnen sitter på golvet och bygger lego. De har fått i uppdrag att leka tillsammans. Det går som på räls än så länge. Underbart!


Kram på er alla!

Kvällens outfit! Helt egenkomponerad. Och ...

Kategori: Allmänt

img_0265 (MMS)

Kvällens outfit! Helt egenkomponerad. Och jag som sa till några att hon hade bra smak idag...

DAGENS OUTFIT  Det har länge pratats blan...

Kategori: Allmänt

img_0264 (MMS)

DAGENS OUTFIT  Det har länge pratats bland vänner om att eftersom jag bloggar så måste jag ju ha med dagens outfit. Så, för att göra alla mina trogna läsare glada så kommer den här. Prinsessklänning från leksaksaffären.

Som sagt... Bilresan slutade så här...

Kategori: Allmänt

img_0260 (MMS)

Som sagt... Bilresan slutade så här...

Medan jag jobbar så är familjen Barbie ute...

Kategori: Allmänt

img_0259 (MMS)

Medan jag jobbar så är familjen Barbie ute på en biltur, men jag tror att de skulle behöva lära sig ett och annat om trafiksäkerhet...