Vardagar och fredagsmys

Vi har julgodislunch på jobbet idag!!!

Kategori: Allmänt

img_5142 (MMS)

Vi har julgodislunch på jobbet idag!!!

Här hemma "plåstrar vi om oss" efter dagen...

Kategori: Allmänt

img_0300 (MMS)

Här hemma "plåstrar vi om oss" efter dagens begravning. Lovis har somnat brevid mig i soffan i skenet av den, för barnens skull, nyklädda granen. Stor kram till alla er som visat omtanke idag! Tack syster och mamma för att ni tog hand om mina ledsna barn idag!

Sådär! Nu har jag och Lovis pysslat ihop e...

Kategori: Allmänt

img_8813 (MMS)

Sådär! Nu har jag och Lovis pysslat ihop ett peppishus!

Nu har hon gett upp...

Kategori: Allmänt

img_7316 (MMS)

Nu har hon gett upp...

Fredagsmys framför Idol men världens bästa...

Kategori: Allmänt

img_5169 (MMS)

Fredagsmys framför Idol men världens bästa lilla tjej! Lovis letar efter sin kompis i publiken, "men det gör inget om hon inte syns för jag vet ju att hon är där. Men hon kommer hem sent". Älskar min lilla Loppa! Leo prioriterar tv-spel framför mys med tjejerna, och Christian prioriterar julfest. Älska dem också förståss!

ELVIS WILL LEAVE THE BUILDING...

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och ska snart lämna bygget. Ska bara säkerhetskopiera först. Min dator har agerat lite knasigt i dag så jag tar det säkra före det osäkra.


Idag har varit en sådan där spännande dag som får en att känna att man lever ett så äventyrligt liv. Eller nej just det, tvärtom var det ju...


Det enda roliga med idag var att se Loppan stå med vingliga ben på isen tillsammans med sina kompisar. Det var förövrigt inte en enda gång under de 15 minuter som jag spenderade där som alla stod på benen samtidigt. Oerhört gulligt. Man såg att flera av barnen (och även föräldrarna, patetiskt nog, skärp er!) var nervösa eftersom det var första gången någonsin på ett par skridskor. Min världsvana dotter gled ut som en isprinsessa, ståendes på ett ben och sedan drog hon till med en trippel lots. Eller nej, så var det ju inte riktigt. Det var typ hennes ambition från början men sen klamrade hon sig fast hårt i stålställningen och tittade skärrat på sin kompis, som glatt gled runt och ramlade stup i ett, som om hon inte var riktigt klok. Det gör ju ont att ramla på isen! Min lilla fegis...

Yes! Nu är säkerhetskopieringen klar! Dags att åka hem...

En av flera Bambi 💜

Kategori: Allmänt

img_0198 (MMS)

En av flera Bambi 💜

Lovis städar inför Leos kalas. I högklacka...

Kategori: Allmänt

img_1306 (MMS)

Lovis städar inför Leos kalas. I högklackat förståss!

Legobygge pågår...

Kategori: Allmänt

img_5432 (MMS)

Legobygge pågår...

Lycka när lillesyrran har köpt precis det ...

Kategori: Allmänt

img_4434 (MMS)

Lycka när lillesyrran har köpt precis det man önskat sig!