Vardagar och fredagsmys

Leo ska överraska oss... Spännande och lit...

Kategori: Allmänt

img_1325 (MMS)

Leo ska överraska oss... Spännande och lite nervöst ;-) Stora killen liksom.

Lovis och Christian spelar finns i sjön. H...

Kategori: Allmänt

img_1303 (MMS)

Lovis och Christian spelar finns i sjön. Hon använder min dator som uppläggningsplats för korten och hon spöar skiten ur sin pappa! Sötnosen!!!

Det vilar en prinsessa i min soffa

Kategori: Allmänt

img_1299 (MMS)

Det vilar en prinsessa i min soffa

KOM TILL LOPPANS BAGERI!

Kategori: AllmäntLovis och hennes kompis Oskar hade haft bageri på dagis, eller rättare sagt Bragiri. Där kunde man välja mellan en himla massa saker!


Bulä (=bulle)
Judgupskaka (=jordgubbskaka)
Tugomi (=tuggummi)
Rular (=rullar, alltså tuggummirullar)


Tänk om man fick mail som såg ut så här. Vad mycket roligare jobbet skulle vara då...


Snart är det dags för gympa med kidsen. Laddar med jobb.


Sayonara!

TVÅ SAKER JAG HAR FUNDERAT PÅ DENNA MORGON

Kategori: Allmänt

1. Varför skrapar inte Christian min bil såsom Markus skrapar Jenny-Maries bil på morgonen? Orättvist!


2. Han som jag såg gå över gatan i Vällingby. Hade han inte extremt små fötter eller var det så att han hade extremt vida byxor?


Det är sådana frågor som jag vill ha svar på...

OM MAN PUSSAR PÅ STOLPEN ISTÄLLET DÅ?

Kategori: Allmänt
Idag har jag haft en produktiv men ändå lugn jobba hemma dag. Älskar sådana dagar!


Mamma gjorde mig sällskap eftersom hon var ledig och de hade städerska. Vi satt framför varsin dator med varsin kopp kaffe. Sedan, när det var dags för lunch så åkte vi till Mackeri1 och köpte med oss en mat. På vägen stannade vi i Troxhammar och kollade lite inredning. Blev tokinspirerad!
Sen var det hem och fortsätta jobba för att sedan hämta barnen och åka hem och fortsätta jobba igen.


Lovis kryddade sin vardag med att pussa på en stolpe. Som tur var så fastnade hon bara lite så hon fick bara små sår på läppen. Senare berättade hon för mig att hon valde att inte slicka på stolpen eftersom det vet hon att man inte ska göra. När jag frågade om hon hade lärt sig något nytt utav denna händelse så svarade hon nej. Verkar lovande....
 

Även om det är mycket på jobbet så är det ju rackarns roligt. Jag har lite svårt att släppa det. I nästa vecka ska jag försöka vara ledig lite och ha sportlov med kidsen. Ser fram emot det. Får se om jag kan få med mig Christian.


Nu ska jag däremot runda av och hänga upp nya fina gardiner i vårt sovrum. Det börjar arta sig där minsann...Det är viktigt att se snygg ut även när ma...

Kategori: Allmänt

img_1285 (MMS)

Det är viktigt att se snygg ut även när man är sjuk!

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte riktigt lust med någonting känner jag. Sitter hemma och jobbar just nu eftersom Lovis är sjuk, men så fort farmor kommer och byter av ska jag bege mig in till jobbet sedan blir det direkt till träningen så jag kommer inte att vara hemma förrän vid halv tio ikväll.


Lovis har intagit soffan, hennes hår innehåller tovor som inte är av denna värld. Bävar för att borsta hennes hår...


Idag fyller fina Michella år. Grattis till dig Michi hela vägen från Stockholm till Göteborg! Ska försöka bege mig till Götet för att hälsa på Michella så snart det bara går. Jag älskar Göteborg, tycker att det är en grym stad!


Nu ska jag gå in i ett Live Meeting. Fancy inte sant!?


SJUKLING OCH MELLIS

Kategori: Allmänt


Lilla Loppan är fortfarande så hängig men hon är ändå glad. Kan ha något att göra med Erik Saade...


Igår käkade vi middag inne hos mamma och pappa. Loppan hade somnat lagom tills det var dags att gå över så vi bar dit henne sovandes i famnen inlindad i favoritfilten. Så sov hon och vaknade lagom till det var dags för Melodifestivalen och hon kunde se sin älskade Erik Saade. Hon tyckte att han var sååååå bra och Leo med. Han dansade loss rejält till den låten och passade på att öva på lite moves till sin dans. Det var en jättemysig kväll.


Mamma och pappa hade tänt en brasa i kaminen men något mysko var det för när vi kom hem så kände vi att vi luktade väldigt mycket brasa vi med. Lovis luktade mest tillsammans med filten hon legat inrullad i. "Det luktar majbrasa om mig" sa hon och det gjorde det verkligen.


Leo var på kalas mitt på dagen igår och då passade jag på att hänga i Bromma Blocks för lite egentid. Det var så nice. Jag gled runt och kollade lite i butiker och så satte jag mig på ett fik och läste lite tidningar. Något man egentligen borde göra oftare. Jag var dessutom fortfarande lite seg efter vår konferens så det var ett ypperligt tillfälle. Hade för övrigt en skitbra konferens och det var ju hur kul som helst att åka svävare!


Christians Alla Hjärtans Dag present har äntligen fått sin välförtjänta plats på väggen. I like! Det var en bra dag...


Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas att röklukten försvinner ur mitt hår. Sedan blir det tvätt av favvofilten, det är inte bara Loppans favvo utan även min...

Stackars liten. Feber är inte kul.

Kategori: Allmänt

img_1278 (MMS)

Stackars liten. Feber är inte kul.

Japp, då kör vi!

Kategori: Allmänt

img_1272 (MMS)

Japp, då kör vi!

FINBESÖK OCH PIZZADELIVERY

Kategori: Allmänt

Satt ju hemma och jobbade idag. Jobbade som ett djur eftersom jag är borta på konferens i morgon och halva fredag. Extra kul är det då att få hem the Drama Queen of Drama Queens samt mr Disträ som gör allt utom det man ber honom att göra.


Syrran kom förbi en stund med sina godingar. Vilma är i sådan rolig ålder nu, kryper runt och pratar och utforskar.Läser lite Amelia. Vilma gillar korsorden bäst...


Sminkdockan är också rolig. Den kan man både pussa, prata med och slänga runt. Plus att den gnäller inte om man drar den i håret.


Nu sitter jag och barnen och väntar på att Christian ska komma hem med pizza. Vi är såååå hungriga. Chipsen i skafferiet känns riktigt lockande...


I morgon blir det som sagt konferens. Vi ska vara på en ö som heter Nässlingen (eller något åt det hållet). Jag är ju inget fan av att sova borta men det ska bli skoj i alla fall.


Nu ska jag passa på att busa med barnen så de får tänka på något annat än sina kurrande magar.

JAHAPP

Kategori: AllmäntJag får nog inse att jag måste släppa det. Idag startar budgivningen och det kommer att skjuta i höjden. Det är med smärta i bröstet jag säger detta men det är dags att gå vidare...


Jag avslutar med ett citat från Askungen:
"Nåja, vad är väl en bal på slottet..."


Nu måste jag jobba vidare. Sitter hemma idag.

Baddags!

Kategori: Allmänt

img_1251 (MMS)

Baddags!

INREDNINGSDRÖMMAR

Kategori: Allmänt

Nu är jag där igen... Vill bara skapa. Har blivit så inspirerad av Fixa Rummet så jag vill liksom köra en egen variant hemma med Lovis. Släpp alla helg- och husplaner (husen är ändå så jävla dyra där vi vill bo!). Nu ska det inredas!!!

make a gif

BARN...

Kategori: AllmäntDet som är mysigt med att ha barn är att de lämnar små spår efter sig lite här och där, som i min kalender till exempel...


Eller att de ibland ser sin största plikt som att se till att deras trötta mamma får kaffe på morgonen.Men det är INTE okej när mamman, med stor glädje, inviger sin nya fina (och dessutom mycket dyra) tröja och dotterns kommentar är:
"Ååååååhhh, det ser ut som du är gravid!"Hmmmm jag håller verkligen inte med! Jag får ge Lovis en kurs i hur man ger komplimanger till andra kvinnor... Så här kan vi ju inte ha det! Även om Lovis tycker att det finaste som finns är att vara gravid så hon nog trots allt menade det som en komplimang... Hrmpf! Gravid....

Lovis älskar sin pappa!

Kategori: Allmänt

img_1247 (MMS)

Lovis älskar sin pappa!

VÄLBEHÖVD PAUS

Kategori: AllmäntJag har haft en riktigt tung period. En dag för några veckor sedan sa kroppen bara ifrån. Det är tur att jag har så bra människor runt omkring mig för annars hade jag nog legat i fosterställning nu.
Det blev som tur var ingen fosterställning för mig. Men jag var tvungen att släppa pressen och sätta mig själv i första rummet ett tag. Så jag pausade från det mesta och samlade kraft. Nu är jag lite mera människa.


Idag har vi firat alla hjärtans dag här hemma. Jag var och röntgade min fot sen åkte jag hem för att jobba hemifrån på eftermiddagen så jag passade på att hämta hem ungarna. Lovis var sprudlande, som medicin för mammasjälen en kall måndag!


Vi firade alla hjärtans med semmelfika med morfar. Mysigt! Loppan hade gjort en fin teckning till honom. Sen så suktade vi efter kärlekspaket...
Barnen hade gjort sig förtjänta av små presenter de med...När Christian kom hem så bjöd vi på god mat....och öppnade paket!Nu är det vin och CSI ihop med världens bästa sambo som gäller!Mitt nya helgnöje är macarons...

Kategori: Allmänt

img_1217 (MMS)

Mitt nya helgnöje är macarons...

TESTAR LITE...

Kategori: Allmänt

gif animators

Tjejmys med syrran och sötnosen Vilma!

Kategori: Allmänt

img_1202 (MMS)

Tjejmys med syrran och sötnosen Vilma!