Vardagar och fredagsmys

Det är en stor dag idag! Christian har för...

Kategori: Allmänt

img_2220 (MMS)

Det är en stor dag idag! Christian har för första gången någonsin strumpor som inte ser ut som farbrorsstrumpor på sig, dessutom så matchar de tröjan! Vissa ögonblick i livet kommer man aldrig att glömma...

Nu med ny kortare frisyr...

Kategori: Allmänt

img_2216 (MMS)

Nu med ny kortare frisyr...

Leo njuter med fotbad  och Kalle Anka

Kategori: Allmänt

img_2212 (MMS)

Leo njuter med fotbad  och Kalle Anka

När kylen går sönder så gäller det att ta ...

Kategori: Allmänt

img_2210 (MMS)

När kylen går sönder så gäller det att ta itu med det som är mest akut först...

Vi har haft en tjejdag med shopping och nu...

Kategori: Allmänt

img_2209 (MMS)

Vi har haft en tjejdag med shopping och nu har Loppan lagt upp alla inköp på köksbordet och ska ha visning för Pappsen och storebror när de kommer hem.

Mysmorgon i Värmland med finaste Iris!

Kategori: Allmänt

img_2189 (MMS)

Mysmorgon i Värmland med finaste Iris!

Morgonmys! Grabbarna kollar på Christians ...

Kategori: Allmänt

img_2186 (MMS)

Morgonmys! Grabbarna kollar på Christians mobil och Loppan snarkar på fortfarande. Mycket kärlek i mitt hjärta så här i semestertider!

Vi har det bra, jag och Michella!!!

Kategori: Allmänt

img_2164 (MMS)

Vi har det bra, jag och Michella!!!

Det regnar här så vi flyr fältet och spend...

Kategori: Allmänt

img_2159 (MMS)

Det regnar här så vi flyr fältet och spenderar dagen i ett köpcentrum. Mycket spännande...

OROA ER INTE FÖR OSS, VI HAR DET BRA...

Kategori: Allmänt
Vi hittade smultron i skogen! Lovis konsta...

Kategori: Allmänt

img_2132 (MMS)

Vi hittade smultron i skogen! Lovis konstaterade dock att hon tagit ett för kort strå att sätta dem på...

FLER BILDER FRÅN GÅRDAGEN...

Kategori: Allmänt

En annan, mycket uppskattad 30 års gåva! B...

Kategori: Allmänt

img_2114 (MMS)

En annan, mycket uppskattad 30 års gåva! Bild från festen skapad av kanske världens bästa granne Markus! I like it!

FIRAT FJORTIS

Kategori: AllmäntIgår hade jag min första riktiga semesterdag! Så härligt. Dessutom så fyllde ju underbara Molly år så vi åkte hem till brorsan för att fira lite. Det är så härligt att hänga med min familj är att alla barnen leker så sjukt bra ihop. Det var mycket spring, lek i lekstugan och bus. Molly var gullig och gav mig ett manikyrset från London. Bästaste Molly!
Nu ska vi åka och kolla bil, jättekul....


Ciao!

VÄRLDENS FINASTE MOLLY

Kategori: AllmäntFyller 14 år idag. 14! Stort grattis till henne! Hon är söt, snäll, cool och en världsabra kusin! Finns ingen som hon! Så jag kände att jag måste göra ett hyllningsinlägg!
Nu känner jag mig gammal när jag säger detta, men jag kommer ihåg när du satt i bilen, Molly och var så stolt över att du visste att maskar inte hade armar. Du trodde dessutom att gröna jätten på majsburken var Christian (min man är en kändis!!!). Fasiken Molly, världens charmigaste lilla troll har vuxit upp och blivit världens charmigaste brud. Men jag tycker att det är askul och jag ser fram emot att kunna bjuda dig på mina fester om några år ;-)


Nu blir det frukost här hemma!

God morgon!

Kategori: Allmänt

img_2108 (MMS)

God morgon!

30 ÅR

Kategori: AllmäntDå är man 30 år. Känns precis som förut förutom att jag är sååååå lycklig över gårdagen som kommer att bli en dag som jag alltid minns! Jag känner mig överväldigad över det faktum att jag har så många fina vänner som vill vara med och fira mig. Det är en riktigt härlig känsla som jag kommer att leva på länge!


Men tyvärr så kunde ju inte alla vara med på festen så jag har utlovat en sammanfattning.


Dagen började med att jag fick fina presenter av mina små älsklingar som de valt alldeles själva och som de var så stolta över. Av Leo fick jag ett mobilfodral och av Lovis fick jag ett armband och ett par örhängen (som jag självklart hade på mig hela kvällen!). Av Christian fick jag en glasask från Ittala. Barnen åkte hem till farmor och farfar som var snälla nog att ta hand om dem så att vi kunde släppa loss. Tack för det!!!Sedan kom kvällen och vi samlades på Restaurang Jungfrusund som ligger fantastiskt vackert och vädret var på vår sida så vi kunde ta mingel och fördrink utanför. Det är en riktigt härlig känsla att se alla sina vänner samlas, uppklädda och fina. Jag njöt för fullt! Mina älskade kollegor hade dessutom skickat en alldeles egen drink till mig (hela vägen från USA!) vilket gjorde mig mycket rörd!


Jag är ju liksom inte van vid att vara i centrum, jättekonstigt och härligt på samma gång.


Sedan var det dags att gå till bords. Efter att ha listat ut sin plats alltså, man kan ju inte göra det för lätt för sina gäster. Dessutom så ska man ta alla tillfällen man kan för att kunna ta upp sådana saker som man känner borde komma upp till ytan...Väl till bords fick så framgick det tydligt att det var tävling på gång och alla lagen satte direkt igång med att gå igenom tävlingspåsen och börja samla poäng vilket de även fortsatte med över hela middagen. Det var hålligång. Christian fick sin skalle polerad x antal gånger, de sjöng diverse sånger, raggade på mig, pysslade åt mig, höll tal, svarade på frågor. Ja, till och med bytte kläder! Allt för att få poäng. Så om ni vill ha en middag med hålligång, ge poäng för allt och se till att även baka in komplimanger, för de värmer även om man vet att det i första hand handlar om poängen! 


Och alla presenter jag fick! Jösses, det var present nog att alla kom och firade med mig!!! Jag vet inte hur jag ska tacka, faktiskt. Jag kan inte heller riktigt förstå att vecka 33 anländer dessutom en kär vän som tidigare funnits på distans men som nu kommer att bli sambo med mig och min familj... Sjukt och galet!!!


Välkommen till familjen!

Under tiden som vi var på restaurangen så hade vi våra underbara gamla gymnaster, Cissi och Hanna som gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss att rodda hemma. 


När vi hade intagit kaffe och efterrätt ute på terassen så bar det av hemåt. På vägen hem hade Cissi och Hanna fixat den bästa vätskekontrollen i bakluckan på vår bil med musiken pumpande på högsta volym!


När vi kom hem så blev jag så glad för tjejerna hade dessutom dekorerat så fint i vårt lilla hus. Vi kom hem till ett loungigt (om det nu är ett korrekt svenskt ord, men ni förstår vad jag menar) och partyredo hus. Och sedan anlände resten och jag det blev party och dans ända in på småtimmarna.
Jag hade en helt fantastisk födelsedag som jag alltid kommer att ha med mig! Så, när jag hade stängt dörren om sista gästen så rullade det några små härliga glädjetårar ned för min kind. Jag är så tacksam att jag inte vet hur jag ska utrycka mig och så fort jag tänker tillbaka på det så lurar den där lilla glada tåren i ögånvrån igen. 


Så till alla er som var med vill jag återigen, från den allra innersta delen av mitt hjärta, säga tack! Ni är bara för härliga! Det finns minnen som alltid kommer att finnas kvar, både själsliga och materiella...Massor med glädje och kärlek!!!

Lovis har gjort en alldeles egen fruktsall...

Kategori: Allmänt

img_2105 (MMS)

Lovis har gjort en alldeles egen fruktsallad!!! "Jag är nästan som en kock!"

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

img_2101 (MMS)

Sådär ja!

SISTA SKÄLVANDE TIMMARNA INNAN SEMESTER!

Kategori: Allmänt

Nu är det på rikitgt snart semester. Idag jobbar jag halva dagen och jag känner mig så klar med mina tomma mailkorgar och rensat skrivbord och en massa mer bra saker gjorda. Det första Lovis sa till mig när hon vaknade i morse var "Idag jobbar du halvdag!" och hon har rätt, det kommer jag att kunna göra. Det blir strandhäng sen! Det har jag förtjänat!


Igår var jag och körde BodyJam på världens bästa gym Mälarö Träningsverk. Det var så kul. Detta gym är helt fantastiskt, så ligger det på gångavstånd och har världens finaste utsikt och härlig personal. Kan inte bli bättre liksom!


Leo har förresten blivit galen i Kalle Anka! Han bara läser och läser. Onsdagar är den lyckligaste dagen för då kommer den.


och ibland kommer det en "special tidning" som denna gång, om Farbror Joakims liv. Då blir man lite extra glad.


och det allra bästa! Ett släktträd!


Och släppa tidningen för att äta lunch är absolut otänkbart!


Så får man dåligt samvete för lillskruttan, vars Barbie-tidning dimper ned i brevlådan en gång i månaden och inte en gång i veckan. "Det gör inget mamma, för jag kan inte läsa!"


"Jag lägger maten fint istället mamma!"


Gulliga ungar! Nu räknar vi ned tillsammans tills jag har semester!


Och jag har också fått tidningar så jag vet precis vad jag ska göra i eftermiddag!Nu sista jobbrycket på 5 veckor!

Lovis provar mina högklackade och vill att...

Kategori: Allmänt

img_2096 (MMS)

Lovis provar mina högklackade och vill att jag sätter på Veronica Maggios "välkommen in".

Kan man göra något för att stanna tiden? V...

Kategori: Allmänt

img_2084 (MMS)

Kan man göra något för att stanna tiden? Vill fasiken inte att han ska växa mer... Ge mig fördelar med stora barn, massor med fördelar!!!

LADDAD

Kategori: Allmänt

Nu är jag så laddad att det inte är klokt. För semester, 30 års fest på lördag och att bara få ha sommarlov tillsammans med familjen! Barnen tycker nämnligen att jag är skittråkig som bara sitter framför datorn hela tiden. Men det har givit resultat ska jag säga er! Igår rensade jag ur hela min inkorg och jag har nu imponerande 0 mail i den. Så ska det sedan förbli. Ja, jag är en strukturgalning, jag veeeet! Men fatta hur skönt det blir för mig att ta semester nu.


Dessutom så inleder jag semestern med att fylla 30 år och på lördag blir det fest! Jag är så glad att så många kommer för att fira mig. Det fejjas inför ska ni veta, vi har fixat och donat och jag är helt övertygad om att det kommer att bli en lyckad fest!


Så idag ska jag jobba av lite till som har fått ge vika för viktigare saker tidigare. Sedan blir det en sväng till restaurangen för att checka hur vi ska placera borden inför min fest. I kväll ska jag träna Body Jam som är typ världens roligaste träningsform! Sen är det ju obligatoriskt att klämma in ett bad med barnen någonstans också så det får jag väl göra. Leo lärde sig "dyka" igår. Han sitter på bryggkanten med armarna så fint ovanför huvudet i dykposition och så välter han framåt i magplask. Det är han mycket stolt över.


Nu ska jag gå och fixa frukost! Fick så dåligt samvete igår när jag kom till stranden och alla andra mammor satt med vattenmelon, jordgubber, kanelbullar osv. Det enda vi hade hemma att ta med oss var en påse med chips. Så det bar iväg till affären och nu finns det ALLT hemma hos oss och jag kommer med allra största säkerhet att få slänga hälften!

Under tiden leker Loppan att Barbiegänget ...

Kategori: Allmänt

img_2077 (MMS)

Under tiden leker Loppan att Barbiegänget badar i en pool.

Jobbar från terassen idag!

Kategori: Allmänt

img_2075 (MMS)

Jobbar från terassen idag!

Loppan har somnat på golvet!

Kategori: Allmänt

img_2074 (MMS)

Loppan har somnat på golvet!

Lyckligast i Världen just nu!

Kategori: Allmänt

img_2065 (MMS)

Lyckligast i Världen just nu!

En Gällstaöplockad bukett till lilla mig f...

Kategori: Allmänt

img_2061 (MMS)

En Gällstaöplockad bukett till lilla mig från Loppan!

Fikapaus!

Kategori: Allmänt

img_2052 (MMS)

Fikapaus!

Jag står för denna lunch! Jag är till och ...

Kategori: Allmänt

img_2050 (MMS)

Jag står för denna lunch! Jag är till och med stolt över den! Det är bara coca colan som saknas. Om någon av mina underbara grannar läser detta och råkar sitta hemma med en Cola till övers så vet ni var jag finns!

MAILRENSNING PÅGÅR

Kategori: Allmänt

Igår var det fest på jobbet. Jag har världens roligaste kollegor faktiskt. Vi dansade hela kvällen lång. I liked it!


Idag sitter jag hemma och jobbar. Pappa har åkt iväg en stund med barnen och jag ska rensa min mailkorg så att jag kan gå semester med gott samvete.


Idag fyller Emma 30 år så hon går över till den andra sidan liiiite före mig. Om bara en vecka så ska jag dit jag med. Känns kul! Längtar till min fest! Även om jag tycker att vissa felprioriterar och åker till USA istället. Inte bra!


Grattis Emma i alla fall!!! Vi får skåla när du kommer hem (lär Meja att ta flaskan snabbt bara!).