Vardagar och fredagsmys

Fika på tu man hand med världens bästa son...

Kategori: Allmänt

img_3098 (MMS)

Fika på tu man hand med världens bästa son! Vardagslyx!!!

Strax dags att slita sig från detta underb...

Kategori: Allmänt

img_3094 (MMS)

Strax dags att slita sig från detta underbara kontorslandskap och bege sig hem till världens bästa familj!

Nu blir det världens godaste paj sedan dansa!

Kategori: Allmänt

img_3093 (MMS)

Nu blir det världens godaste paj sedan dansa!

Vi har fint besök här hemma. Papporna ska ...

Kategori: Allmänt

img_3086 (MMS)

Vi har fint besök här hemma. Papporna ska göra nytta och äntligen köra skräp till tippen. Ska bli skönt att bli av med det. Sen blir det shopping och lugn hemmakväll. Lördag helt enkelt.

Finns det något bättre än fredagkvällarna?...

Kategori: Allmänt

img_3083 (MMS)

Finns det något bättre än fredagkvällarna? Jag ojade mig över att jag var festsugen när min söta kollega Anna berättade att hon skulle festa. Men nu känner jag att det finns ingenstans jag hellre skulle vilja vara än här. Med min lilla söta i famnen, alldeles fredagtrötta och myssugna! Allt har sin tid...

Min älskling i min älsklingsfåtölj! Och ha...

Kategori: Allmänt

img_3079 (MMS)

Min älskling i min älsklingsfåtölj! Och han som fnös åt mig första gången han såg den. Nu har han också insett hur fantastisk den är. Jag tycker att han är helt fantastisk han med! Min bättre hälft!!! Christian alltså... Inte stolen, även om dem är fantastisk den med. Ja, ni fattar...

Jag har fått ett uppdrag. Loppan vill att ...

Kategori: Allmänt

img_3078 (MMS)

Jag har fått ett uppdrag. Loppan vill att jag ska göra en skål av detta papper... Jag ger upp!

Sitter vid frukostbordet och spelar 20 frå...

Kategori: Allmänt

Sitter vid frukostbordet och spelar 20 frågor. Så här gick det: Lova "lady Gaga?" "nej" Leo "har den brunt hår?" "nej" Lova "har den gult hår" "nej" Leo "har den svart hår?" "ja" Leo "då vet jag! Är han vitmålad i ansiktet?" "ja, typ..." Leo " Michael Jackson!" "ööööh ja! Hur visste du det?" "jag tog det på håret."

LÅNG PAUS...

Kategori: Allmänt

Jag har pausat. Ganska länge dessutom. Ibland är livet lite tyngre och då måste man pausa från lite saker. Sedan om man väljer rätt saker att pausa ifrån eller inte, det är ju en annan femma.


Jobbet går skitbra och är skitkul just nu. Högt över förväntan faktiskt. Men jag måste akta mig för att ha för roligt jag kör ofta hela vägen in i kaklet liksom. Men jag överlever. You don't have to worry!


Min lilla pappa hamnade på sjukhuset efter en operation som hade lite komplikationer. Nog sagt om det, jag är så glad att pappsen är hemma, mår bättre och kan stoltsera med sina sjukt coola "hårdrock-sår" för barnen. Själv blev jag aningens illamående när jag såg dem (sorry pappa! men det är sant...)


Egentligen har jag inte så mycket mer att säga utan jag börjar så här. Ett första trevande försök till något som nästan kan kallas för blogginlägg...