Vardagar och fredagsmys

Man vet att man sitter i bilkö

Kategori: Barn

...när en farbror rullar förbi på inlines...

Mina fina barn

Kategori: Barn

Fixade frukost till oss i morse. Stoltare kan man inte bli... Nu väntar en lugn helg utan planer. Skönt!

Man förtjänar en lyxfrukost

Kategori: Barn

Om man pallrat sig upp före 6 för att ha ett onlinemöte. Idag blir det jobb medan barnen hänger med farmor.

Vi lär oss mer om poliser

Kategori: Barn

Fina lilla 2 åring!

Kategori: Barn

Vi har precis varit och firat vår lilla gullunge Vilma som blev 2 år idag. Syster hade som vanligt bakat och fixat massor med gott så nu sitter vi i bilen, proppmätta och på väg till våra fina vänner Niklas och Marie för en middag.

Sitter och ritar med Christian...

Kategori: Barn

Fika i stan

Kategori: Barn

I samma lokal som Akademibokhandeln. Lovis går och och kollar böcker. Leo är på bio med en av sina bästisar. Jag sitter och slappar och äter bagel samtidigt som jag kollar på folk utanför fönstret.

Igår tog Christian med mig på stan på en dejt. Jag minns inte när vi hade en kväll bara han och jag senast. Verkligen välbehövligt efter allt vi har gått igenom den senaste tiden. Vi trivs ju så bra i varandras sällskap. Jag älskar att vara med honom!!!! Och om 2 månader får vi en hel helg tillsammans i Barcelona! Längtar!!!

"Mamma en gång...

Kategori: Barn

...har jag sett dig ligga så här och sova. Ta kort på mig när jag ligger så och skicka till Sofia och säg att jag sover!"

Vet vem som är lyckligast

Kategori: Barn

Över Star Wars utställningen...

Härligt med ledighet!

Kategori: Barn

Igår tittade Madde och Minou förbi på middag. Supermysigt! Det är häftigt att se Madde som mamma, hon är grym! Blir riktigt stolt över henne!

Lovis satt och hade Minou i famnen jättelänge. Det såg så mysigt ut!

Nu är vi på väg till stan efter en riktigt seg mysmorgon. Vi ska gå på något som heter Leksaksland. Star Wars utställning minsann...

Har lugg helt plötsligt...

Kategori: Barn

Påskledigt

Kategori: Barn

Har inte haft varken ork eller sug att blogga de senaste dagarna. Det har varit massor. Avslutade den korta jobbveckan med att lyssna in på ett 1,5 timmes onlinemöte som resulterade i 4 A4 sidor med anteckningar.

Sedan blev det vin och ost! Eller ska jag vara helt ärlig så inledde jag med vin redan på mötet. Leo åt massor med brie, han fullkomligt älskar det.

Idag blir det en lugn dag. Leo går i skolan men Lovis är ledig. Vi ska fixa påskris. Sedan ska jag klippa mig. Christian tar med Leo på en grabb eftermiddag. Det behöver Leo, han har haft en sådan period som vi alla kan ha, när man känner sig lite osäker på sig själv. Så nu booooostar vi för fullt! Jag har till och med satt mig in i Minecraft nu i morse (medan Christian fixade Leos lyxfrukost med briemacka till Leo).

Älskar min lilla Leo! Han är den finaste lilla kille man kan tänka sig! Jag är asmallig för att han är min son!