Vardagar och fredagsmys

Tycker att det är helt underbart att jag h...

Kategori: Allmänt

img_3037 (MMS)

Tycker att det är helt underbart att jag har fått 2 Ikea kataloger!

EXPERIMENT SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Igår drog vi med kidsen till Tom Tits i Södertälje. Mamma och pappa bestämde sig också för att haka på och det var väl för bra. De tyckte nog att det var minst lika roligt som kidsen. Det är ett urkul ställe i alla fall. De experiment som gick hem mest hos barnen var nog följande:


Såpbubblerummet generellt sett.


Alla vattenexperiment ute i parken. Och som den orutinerade mamma jag är så tog vi denna först vilket innebar att barnen fick springa omkring lite småblöta hela dagen. Som tur är var det, håll i hatten nu, fint väder!


Att stå under ett vattenfall var också spännande!


Stormmaskinen var JÄTTEKUL!


För både stora och små alltså!


Nu sitter jag och Lovis och letar Barbie-saker på Tradera. Superkul, men vad mycket skit folk säljer!

Studiedag = lunch på golvet framför tv'n!

Kategori: Allmänt

img_3034 (MMS)

Studiedag = lunch på golvet framför tv'n!

Fikar med bästaste sällskapet i stan!

Kategori: Allmänt

img_3025 (MMS)

Fikar med bästaste sällskapet i stan!

Vi blev spontant barnfria i några timmar s...

Kategori: Allmänt

img_3013 (MMS)

Vi blev spontant barnfria i några timmar så vi lyxar med middag framför tv'n

Fler än jag gillar fåtöljen!

Kategori: Allmänt

img_3008 (MMS)

Fler än jag gillar fåtöljen!

Det går sjukt fort. Personer som tagit sig...

Kategori: Allmänt

img_3007 (MMS)

Det går sjukt fort. Personer som tagit sig förbi mig hittills: en tant, tantens hund, ett litet barn (som dessutom stannade och lekte sakletare. Bah! Vilket hån liksom!) samt en mycket gammal farbror på cykel...

LÄNGTAR HEM!

Kategori: AllmäntSitter på jobbet och hamnade i en sådan efter-lunchen-koma. Jag längtar hem! Vill tillbaka till lugna dagar med glada barn i närheten och sol i ansiktet! Får blunda och låtsas att lysrören här på kontoret är solen och inget annat. Jag sitter verkligen mitt i lokalen och har knappt koll på vad det är för väder ute. Har det varit soligt så vill jag i och för sig inte veta. Jag typ önskar att det ska regna när jag är på kontoret, men inte för mycket för då blir barnen blöta och så luktar det blöt hund när man skjutsar hem dem i bilen.


Lovis har varit superduktig denna veckan och idag är hon helt själv på skolan hela dagen! Känns verkligen skönt att ha båda barnen på samma ställe. Leo har dessutom, som den goda storebror han är, lovat att ta extra hand om henne och det får mig att känna mig lite extra trygg faktiskt. Världens bästa Leo liksom!


Nu rullar verkligen vardagaen igång på riktigt och jag har massor att ta itu med på jobbet. Vilket i och för sig är skönt för då går dagarna fort. Men kroppen har liksom inte hittat sitt forna, effektiva jag efter semestern. Jag håller på att varva upp och det får nog ta den lilla tid det tar. Kanske ska man boka en liten weekend tillsammans med kärleken så att man har något att se fram emot?


Under tiden så boostar jag mig själv och er med lite vackra sommarbilder från Musabo.
Nu står den hemma i mitt vardagsrum och vä...

Kategori: Allmänt

img_3004 (MMS)

Nu står den hemma i mitt vardagsrum och väntar på mig, och ett fäll som ska läggas i!!!

Så här ser det ut hemma hos oss på natten....

Kategori: Allmänt

img_3003 (MMS)

Så här ser det ut hemma hos oss på natten. Jag får brottas med en åttaåring som snart har vuxit ikapp mig och som mestadels består av ben medan Christian flyr fältet in i Leos rum. Till och med Mumi (mumien alltså) har större plats än mig. En strejk stundar!

HEJDÅ SEMESTER...

Kategori: AllmäntDen här semestern har lämnat extra starka avtryck i min själ. Det har varit massor med kärlek och lugn som jag verkligen har behövt. Så liksom slängs man tillbaka in i vardagen. Det känns inte rättvist, fast jag vet att jag inte är ensam. Bara en ledig dag till liksom, eller två... Jag vill inte lämna den här semestern bakom mig ju...


Idag har min lilla Lovis börjat i skolan. Liten har blivit stor och vi som var oroliga över hur vi skulle få upp denna lilla sjusovare till blondin i morse slog nästan hakan i golvet när hon helt självmant dök upp innan väckningen. Mycket fjärilar i lilla magen. Men det gick toppen. Lovis hände med bästisen Cornelia och pojkvännen Jakob och slängde då och då blickar mot mig där jag satt för att liksom se till att jag var kvar. Nu såhär efteråt känns det som att hon har vuxit bara idag liksom. 

 
Länge länge sen....

Leo med dagens lunch...

Kategori: Allmänt

img_2276 (MMS)

Leo med dagens lunch...

Vi har jättekul här hemma. Nutella på Spid...

Kategori: Allmänt

img_2267 (MMS)

Vi har jättekul här hemma. Nutella på Spidermanäggkoppens rumpa.... Ibland gäller det att sjunka till barnens nivå. Eller var detta kanske vår nivå? Vad vet jag...

Finaste killarna i världen!!!

Kategori: Allmänt

img_2261 (MMS)

Finaste killarna i världen!!!

Loppan tycker att det är spännande att åka...

Kategori: Allmänt

img_2253 (MMS)

Loppan tycker att det är spännande att åka färja!

DAGARNA BARA FLYTER FRAM...

Kategori: AllmäntÄr i ett så skönt semesterlunk! Love it! Vi bara såsar oss igenom dagarna och hittar på massor med roligt! Igår hängde vi  till exempel hos Conny och Katta på deras härliga tomt tillsammans med några av våra gamla gympisar. Mysigt värre! Barnen har nu höjt sin standard på sina önskemål vad det gäller framtida boende och satt egen strand högt upp på önskelistan. Det blir till att jobba hårt i höst...


Men fram tills dess tänker jag fortsätta att lata mig i någon vecka till.

Hängt på stranden idag.

Kategori: Allmänt

img_2248 (MMS)

Hängt på stranden idag.

Mysiga sommarmorgon! Vi sitter på terassen...

Kategori: Allmänt

img_2179 (MMS)

Mysiga sommarmorgon! Vi sitter på terassen i och drar i oss vår frukost så långsamt som man bara kan när man har semester. Barnen ser fortfarande nyvakna ut trots att det gått en timme sen vi alla vaknade till. Ska vi frysa tiden lite? Jag tycker nog det!

Vi hänger på stranden idag!

Kategori: Allmänt

img_2230 (MMS)

Vi hänger på stranden idag!