Vardagar och fredagsmys

Lyxigt

Kategori: Allmänt

Idag (och igår också faktiskt) så lyxade vi till det med en god Amarone. Vi har väntat och väntat med att öppna den men så sket vi i att spara den till en riktig höjdpunkt och liksom låta vinet bli höjdpunkten. Det funkade bra ska ni veta. Det var lyxigt trots att jag hade mjukisbyxor!
Jag känner på mig att den här veckan kommer att gå lika fort som förra veckan. Utbildning på onsdag och konferens på torsdag...
Nu ska jag gå och lägga mig. Har längtat efter sängen hela dagen!

Vinner lätt!

Kategori: Allmänt

Så här i worldfeud tider känner man sig lite retro när man spelar alfapet.

Mysmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost med mina fina barn.

Christian har råkade ut för en liten olycka häromdagen och ramlat handlöst och slagit huvudet i en kruka så att han spräckte upp örat. Bara min älskling som kan lyckas med en sådan grej men nu ska jag inte strö salt i sår för jag tycker ju synd om honom så klart och så var det ju tur i oturen att örat tog den värsta smällen och inte tinningen. Det roligaste var Leos kommentar när jag berättade att pappa slagit sig så att det blödde massor. "Tur att han inte har blödarsjukan" säger Leo helt allvarligt. Lite svårt att hålla sig för skratt när det kommer sådana kommentarer.

Nu ska jag inviga min jobba hemma kopp fast jag inte ska jobba hemma idag. Känner mig wild och crazy idag!

Släppa taget

Kategori: Allmänt

Idag bestämde Loppan att hon skulle gå själv från parkeringen till klassrummet. Liten blev stor så snabbt.

UTE

Kategori: Allmänt

"jag ska ta med den största isbiten hem till pappa!"

MINA FINA!

Kategori: Allmänt

Mina barn har bakat!

ÅKA BUSS

Kategori: Allmänt

Vi åker buss. Barnen tycker att det är mycket spännande. Lovis har tagit med sig en frukt så att hon ska kunna klara den långa resan och Leo håller handen nära stoppknappen så att inte den enda andra resenären på bussen ska hinna före.