Vardagar och fredagsmys

När dagarna känns lite tyngre än vanligt

Kategori: Allmänt

 
Ibland är det ju så att det inte spelar någon roll vad man gör eller vad som händer, dagen förblir nedstämd och trist. En sådan dag har jag idag. Det är lika bra att gilla läget och låta det vara en skitdag liksom.
 
När tragiska händelser sker så skakar det verkligen om tillvaron och ens värderingar. Det är ju hemskt att det ska ske något dåligt för att man ska inse saker och ting. Jag är något av en bergochdalbana just nu. Ni vet när man önskar så mycket men ändå inte vet vad man vill. När man sörjer så mycket men inte glädjer sig åt det som varit bra. När man påverkas så mycket av minsta lilla negativa sak men inte alls lika mycket av de positiva sakerna. Det är knäppt, men det går över. Jag antar att man måste må skit ibland för att kunna må bra. 
 
En bra grej som kommer med motgångar är att värdera sina nära och kära. Jag har så mycket fint folk runt omkring mig och det betyder allt. Med alla fina människor i min närhet så kan man ju klara nästan vad som helst. Men nu räcker det med tråkigheter. Nu vill jag bara att bra saker ska hända ett tag så att man kan få sväva på lite moln också. Sen skulle det ju inte skada med lite vår (jag vet att det är ett tag kvar men ändå...). Ja, så vill jag ju sälja huset med en bra vinst och flytta in i vårt nya hus efter ett helt smärtfritt bygge. Och så vill jag att alla i min närhet ska få vara friska. Och att jag blir sjukt vältränad utan att behöva träna massor. Nu gick jag kanske till överdrift. Men ändå...
 
Det kommer att komma bättre dagar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: