Vardagar och fredagsmys

Intensiv helg

Kategori: AllmäntJa, så har nästan hela helgen gått. Tiden går så rackarns fort.

Vi är mitt inne i en väldigt intensiv period. Leo fyller år på tisdag så i fredags hade han sina kompisar hemma på grabbmiddag och nu väntar vi på att släktingarna ska komma på besök för att fira honom. På lördag är det sedan dags för det sista kalaset för våra vänner som har lite yngre barn. Men det är roligt med kalas!!!


Fredagen var det fullt ös. Det är ändå bra att hålla kalas en fredagskväll för då är barnen redan lite trötta efter veckan som gått. Helt klart en bra lösning rent taktiskt. Så har man ändå hela helgen framför sig.

Grabbkvällen blev riktigt lyckad och Leo var supernöjd. Vi bjöd på mat, korv- och kötbullespett, pasta och pizzabullar. Till det hade vi lite grönsaksstavar (eller rättare sagt mycket, alla barn gillar tydligen inte grönsaker lika mycket som min son) och blå dipp. Till efterrätt blev det glass med grädde, kolasås och strössel. Sen godisjakt på det. Alla barn fick säkert sockerchock när de kom hem haha.Igår hade vi en lugn dag. Vi åkte en sväng till Vällingby för att handla lite presenter och julklappar. Sen blev det en lång och mysig fika hemma hos Steve, Madeleine och deras lilla tokiga Iris. Iris är världens gulligaste och det är fullt ös i henne.

Full av bus!

Sen bar det av hemåt för pizza och julpynt. I år är jag tokladdad för julen! Tycker att det var supermysigt att få upp adventsstjärnor och allt. Mysigt.

 

Idag var vi ute en sväng på vår underbart fina ö! Det är underbart att bo som vi gör, nära sjön och härlig natur. Tyvärr så utnyttjar vi det allt för sällan.Nu är det kalasförberedelser som gäller!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: