Vardagar och fredagsmys

Shopping och hemmahäng

Kategori: Allmänt

Jag är inte bra på det här med att bara hänga hemma. Måste typ ha någonting att göra. Det får lov att bli ett blogginlägg helt enkelt.

Maria och Tobbe var precis här och hälsade på efter att ha varit på kalas i området. Äntligen fick vi en date bokad! Saknar dem här i området men det ska bli kul att träffas och dricka lite vin snart!



I dag har jag och Lovis varit iväg och shoppat lite. Det är roligt att shoppa med Lovis för hon vill verkligen kolla på kläder och framför allt, prova skor. Hon älskar skobutikerna. Hon väljer ut skorna med de högsta klackarna, i stl 38 (hon har egentligen 28 men eftersom de inte finns i vuxenskor så går hon på 8an), och ställer sig framför spegeln. Sedan kommer utlåtandet, ja eller nej. Vi köper dem givetvis inte, men man kan ju låtsas. Vi köpte i alla fall ett par stövlar i barnstorlek till henne.



De var riktigt coola. Blev extra rockigt med dagens outfit. Inne på H&M provade Lovis världens coolaste pälsmössa. Jag funderar på om vi kanske ska köpa den. Vad tycker ni?



Nu ska jag vika lite tvätt. Snart ska vi åka till världens näst bästa Johanna (ni kan ju klura på vem som är bäst) och hennes fina familj. Ska bli mysigt!!!!

Kram på er!


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: