Vardagar och fredagsmys

SISTA HELGDAGEN

Kategori: Allmänt



  

Paris är verkligen en sjukt härlig stad! Framför allt var det skönt att spendera tid med familjen långt bort från vardagen. Det behövde vi verkligen.

Vi hade däremot otur med vädret och att Lovis var lite småhängig hela veckan. Resan hem var inte den bästa eftersom Lovis inledde den 1,5 timme långa bussfärden mot flygplatsen med att kräkas ner sig. All hosta och slem gjorde liksom sitt. I övrigt gick det bra till slut även om det var lite stressande.

Eiffeltornet var vi vid men vi kunde inte åka upp eftersom det var kallt, blåsigt och regnigt. Varken vi eller barnen kände för att stå i kö ute i en timme för att åka upp och frysa. Leo var minst lika nöjd över att stå under det och tyckte att det var mäktigt ändå. Vi gick och satte oss på ett café i stället sedan tog vi metron till Les Halles som är ett stort inomhuscentrum i centrala Paris.




I och med att Lovis var lite off så fick vi göra många pauser så det blev mycket café-häng under hela resan. Men det kändes ändå bra. Vi vet ju att vi kommer att åka tillbaka till Paris eftersom vi har familj där. Middagarna spenderade vi hemma hos Coco i förorten. Det var verkligen mysigt att få spendera lite tid med henne och hennes familj också.



När det var dags att åka hem blev Leo jätteledsen och ville inte. Han grät floder och gav ifrån sig citat som "Jag kommer alltid minnas Paris" och när vi satt på planet och skulle lyfta så var det dags för tårar igen. Stackaren, vi fick lova att köpa "fransk frukost" när vi kom hem och då kändes det lite bättre.



Vi kom hem mitt i påskhelgen men den får jag berätta mer om i morgon, nu ska jag softa i soffan. I morgon är det jobba hemma som gäller.

Sov sött!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: