Vardagar och fredagsmys

SEMESTER

Kategori: Allmänt



Semesterlunken fortsätter. Idag har vi gjort ingenting. Chillat i solen liksom. Så himla härligt. Snart ska vi gå in till mamma och pappa och fira påsk med alla syskonen och barnaskaran. Det kommer att bli mys.


Lovis fick en ny bikini i sitt påskägg igår. Den har använts idag. Helt sjukt att för lite drygt en månad sedan när vi firade Loppans födelsedag så låg det stora snöhögar här utanför. Nu springer hon omkring i sommarkläder.




Lovas nya solisar har redan fått tacka för sig. De blev trampade på och är nu helt och hållet jättetrasiga. Under den korta tid de fick tjänstgöra så gjorde de dock ett fantastiskt jobb.


Vi har fått ett nytt fint bord till baksidan. Jag är väldigt nöjd och loungen känns genast mycket loungigare när man har någonstans att ställa av vinglaset.



Idag har jag hälsat lite på Emma och hennes lilla nyfödda goding Meja. Jösses, jag kan inte fatta att mina barn en gång varit så små. Vart tar tiden vägen? Emma är ascool, inte som andra nyförlösta kvinnor. Hon cyklar och kör på som vanligt liksom. Sen så är det ju tredje gången för henne liksom. Då är man rätt rutinerad. Heja Emma liksom!


Nu är det dags att gå till mammsen och pappsen!

Kommentarer

  • Emma säger:

    Ha ha du är för rolig Johanna!

    Återigen tusen tack för det fina "M"et såååå underbart. Ni är sååå gulliga.

    Stor Kram

    2011-04-27 | 09:21:37

Kommentera inlägget här: