Vardagar och fredagsmys

VÄLBEHÖVD PAUS

Kategori: AllmäntJag har haft en riktigt tung period. En dag för några veckor sedan sa kroppen bara ifrån. Det är tur att jag har så bra människor runt omkring mig för annars hade jag nog legat i fosterställning nu.
Det blev som tur var ingen fosterställning för mig. Men jag var tvungen att släppa pressen och sätta mig själv i första rummet ett tag. Så jag pausade från det mesta och samlade kraft. Nu är jag lite mera människa.


Idag har vi firat alla hjärtans dag här hemma. Jag var och röntgade min fot sen åkte jag hem för att jobba hemifrån på eftermiddagen så jag passade på att hämta hem ungarna. Lovis var sprudlande, som medicin för mammasjälen en kall måndag!


Vi firade alla hjärtans med semmelfika med morfar. Mysigt! Loppan hade gjort en fin teckning till honom. Sen så suktade vi efter kärlekspaket...
Barnen hade gjort sig förtjänta av små presenter de med...När Christian kom hem så bjöd vi på god mat....och öppnade paket!Nu är det vin och CSI ihop med världens bästa sambo som gäller!Kommentarer


Kommentera inlägget här: